grillfest_1300

Flytta med din köttlåda i sommar

Ingen sommar utan kött från Gårdssällskapet! Tänd grillen och låt den gå varm - vi hjälper dig med schysst kött hela sommaren. Ändra leveransadress så kör vi ut din Stamkundslåda till dagarna på landet, släktkalaset eller stora festen. 

Se efter om vi kör till ditt sommarviste: fyll i postnumret i sökrutan överst på den här sidan och se om vi levererar till din tillfälliga adress.

Du kan bara ändra din leveransadress om du betalar med kort. Om du betalar med faktura levererar vi endast till din folkbokföringsadress. 

Gör så här för att tillfälligt ändra leveransadress:

  • Ändra leveransadress här. Fyll i tillfällig leveransadress. Spara.
  • Viktigt! Gå sedan till "Min stamkundslåda", vidare till "Leveransinställningar" och "Nästa leverans". Där klickar du på kalendern till höger i datumrutan och väljer önskat leveransdatum. OBS! Leveransdagar skiljer sig åt mellan områden. Du behöver därför välja leveransdatum även för din tillfälliga leveransadress.
  • Vi levererar din Stamkundslåda till vald adress. 
  • Kom ihåg att ändra tillbaka adressen efter sommaren.

Gör så här för att ändra betalmetod:

  • Gå till Mitt konto, välj Min stamkundslåda", vidare till "Leveransinställningar" och scrolla ned till "Betalmetod". Välj kort. 

Vi ses i sommar!

Premiumlådan

Lådan för de festliga stunderna. Premiumlådan är enbart fylld med ädeldetaljer: svensk ekologisk och mörad oxfilé, ryggbiff, entrecote och högrevsfärs. Fantastiskt kött direkt från svenska ekogårdar.