
Burgarfest
Utvalda detaljer för riktigt goda burgare
För de saftigaste, mest smakrika hamburgarna får du gräsbetad högrevsfärs från våra ekologiska bönder. Såklart packar vi med ekologiskt alspånsrökt bacon, som med sin sälta och rökighet förhöjer smakerna i din burgare.
Eldosten – en svensk variant av halloumi, med en ton av brynt smör – ystas av våra vänner på Skärvångens Bymejeri. Den är KRAV-märkt och perfekt på grillen och i burgaren!
Utsökta delikatesser från svenska mathantverkare
Väddö Gårdsmejeris lättsmälta burgarcheddar kommer, med sin djupa cheddarsmak, ta dina burgare till en ny nivå. Den är ekologisk och lagrad i minst 18 månader.
Tomaterna i ketchupen är från Sverige och det är Lisa ute i Stockholms skärgård kokar ketchup så det står härliga till. Den är lagom syrlig och har en sötma från äpplen. Perfekt på burgaren!
Burgarsenapen görs på lokalt odlade senapsfrön i Dalarna av gänget på LissEllas. Ekologisk, KRAV-märkt och jättegod. Klargul, lätt syrlig och lagom söt. Tips! tesat att smasha köttet i stekpannan tillsammans med en klick senap som får smälta in i köttet.
Från ekologiska gårdar med god djuromsorg
Vårt kött kommer från svenska, ekologiska gårdar med god djuromsorg. Här får djuren röra sig fritt i stora hagar många månader om året. Att ha möjlighet att böka och beta gör djuren gott och att de växer långsamt. Det i sin tur leder till välmarmorerat och smakrikt kött.
Alltid färskt och mörat kött
Köttet är mörat och levereras alltid färskt och vakuumförpackat.
Hur många måltider är det?
Ger ca 30 vuxenportioner.
Beräknat på 150 g kött eller ost/måltid.