Hjortlådan

Ca 3.5 kg

En låda för dig som älskar – eller vill prova – smakrikt hjortkött! Vi har valt ut de godaste hjortdetaljer vi kunnat hitta. Mör hjortstek, het hjortchorizo, rökt hjortinnanlår som tilltugg till något gott att dricka, och andra godbitar.

1 395:-
  • Kött från svenska ekogårdar
  • Leverans till din dörr

Innehåll - Hjortlådan

1 x 500 g

Hjortrostbiff är en mör och smakrik detalj som passar lika väl att helstekas och skivas tunt som att steka hett i panna och ösa med smör.

1 x 1 kg

Hjortstek är en perfekt detalj för söndagsmiddagen eller bjudningen. Steken består av fransyskan och är full av viltsmak. Tillaga långsamt i ugn och servera med svampsås.

1 x 800 g

Fint styckade grytbitar av bogen. Perfekta till en gryta med enbär och rödvin.

1 x 300 g

Den finaste steken på hjorten rökt med alspån på traditionellt vis. En sann delikatess! Perfekt som kallskuret, i en god röra eller till en fräsch sallad.

1 x 400 g

En smakrik korv med en hetta och djup hjortsmak. Perfekt för att krydda till dina korvfavoriträtter.

Ingredienser: Svenskt hjortkött (46%), Svenskt KRAV-ekologiskt Griskött (30%), fett från gris, potatismjöl, vatten, salt, kryddor(bl a. paprika, cayenne, vitlök), antioxidationsmedel E300, konserveringsmedel E250. Kötthalt: 76% Fetthalt:18 %

1 x 500 g
OBS! Vikten på produkterna är ungefärliga och kan variera något.

* Obligatoriska fält

Beskrivning

Smakrikt svenskt hjortkött
Vi packar ned hjortdetaljer till dig som älskar – eller vill prova – hur svenskt hjortkött smakar.

Du får het hjortchorizo med djup hjortsmak, mör hjortstek, smakrik hjortrostbiff och en nyhet: rökt hjortinnanlår, perfekt som tilltugg tillsammans med något gott att dricka. Hjortfärs som tar din köttfärsås eller dina biffar till nya höjder och hjortgrytbitar till grytan eller en god pasta med skogschampinjoner, dijon, timjan och en massa parmesan.

Alltid färskt och mörat kött
Köttet är mörat och levereras alltid färskt och vakuumförpackat.

Hur många måltider är det?
Ger ca 23 vuxenportioner.
Beräknat på 150 g kött/måltid.

Byt produkt mot:

Avbryt Detta är felmeddelande
Stäng