ca 20 min
ca 2 port
Clubstek
- ca 450 g clubstek
- 2 brödskivor
- 1 tomat
- Salladsblad
- Några cm purjolök
Dijonaise
- 1 dl majonäs
- 1 msk dijonsenap
Clubstekmacka med dijonaise
Det här receptet passar att laga med:
Clubstek
Gör så här:
- Krydda clubsteken med salt och svartpeppar och grilla ca 3-5 minuter per sida. Låt sedan vila ca 10 minuter.
- Blanda majonäs och dijonsenap. Smaka av med salt, svartpeppar och cayennepeppar.
- Skiva tomat och strimla purjon.
- Skär köttet i tunna skivor.
- Smörstek brödet och bred sedan på lite dijonaise. Lägg på ett salladsblad, tomat, kött och avslutningsvis mer sås. Toppa med purjolök.
En fantastiskt flexibel låda kött
Vår Stamkundslåda har ingen bindningstid och du kan byta innehåll så ofta du vill. Välj dina ekologiska favoriter och variera dina leveranser för att passa ditt hushåll!
BYGG DIN EGEN STAMKUNDSLÅDA