Kära du! Just nu har vi hög efterfrågan. Läs mer här om Gårdssällskapets arbete för att säkra leveranser.
Tillfälliga förändringar till följd av COVID-19. Läs mer
ca 20 min
ca 2 port

Clubsteak

  • ca 450 g clubstek
  • 2 brödskivor
  • 1 tomat
  • Salladsblad
  • Några cm purjolök

Dijonaise

  • 1 dl majonäs
  • 1 msk dijonsenap

Clubsteakmacka med dijonaise

Det här receptet passar att laga med:
Clubstek

Gör så här:

  1. Krydda clubsteken med salt och svartpeppar och grilla ca 3-5 minuter per sida. Låt sedan vila ca 10 minuter.
  2. Blanda majonäs och dijonsenap. Smaka av med salt, svartpeppar och cayennepeppar.
  3. Skiva tomat och strimla purjon.
  4. Skär köttet i tunna skivor.
  5. Smörstek brödet och bred sedan på lite dijonaise. Lägg på ett salladsblad, tomat, kött och avslutningsvis mer sås. Toppa med purjolök.

Fler recept med Clubstek

  • Clubstek provencale
    4 port
    Clubstek

Bestäm innehållet i din köttlåda själv.

Kyckling av högsta kvalité eller falukorv utan onödiga tillsatser? Med stamkundslådan får du alltid en variation av ekologiska köttdetaljer som passar hela familjen. Välj dina 8 favoriter så levererar vi den direkt hem till dig. Vilka bitar väljer du?

BÖRJA BYGGA STAMKUNDSLÅDA