ca 20 min
ca 2 port

Clubsteak

  • ca 450 g clubstek
  • 2 brödskivor
  • 1 tomat
  • Salladsblad
  • Några cm purjolök

Dijonaise

  • 1 dl majonäs
  • 1 msk dijonsenap

Clubsteakmacka med dijonaise

Det här receptet passar att laga med:
Clubstek

Gör så här:

  1. Krydda clubsteken med salt och svartpeppar och grilla ca 3-5 minuter per sida. Låt sedan vila ca 10 minuter.
  2. Blanda majonäs och dijonsenap. Smaka av med salt, svartpeppar och cayennepeppar.
  3. Skiva tomat och strimla purjon.
  4. Skär köttet i tunna skivor.
  5. Smörstek brödet och bred sedan på lite dijonaise. Lägg på ett salladsblad, tomat, kött och avslutningsvis mer sås. Toppa med purjolök.

Fler recept med Clubstek

  • Ragu med rotfrukter och rödvin
    ca 8-10 port
    Nötkött
  • Chili och örtmarinerad fläskfilé med citronpotatis och örtmajonäs
    ca 4 port
    Fläskfilé
  • Tjälaknöl med potatisgratäng och svampsås
    ca 6 port
    Fransyska
  • Bibimbap med entrecote och sesamdipp
    ca 4 port
    Entrecote

Bygg en köttlåda med dina favoriter!

Välj mellan våra högkvalitativa ekologiska köttdetaljer och skräddarsy ditt egna innehåll.

BYGG DIN EGNA LÅDA