Clubstekmacka med dijonaise

ca 20 min
ca 2 port

Clubstek

  • ca 450 g clubstek
  • 2 brödskivor
  • 1 tomat
  • Salladsblad
  • Några cm purjolök

Dijonaise

  • 1 dl majonäs
  • 1 msk dijonsenap

Gör så här

  1. Krydda clubsteken med salt och svartpeppar och grilla ca 3-5 minuter per sida. Låt sedan vila ca 10 minuter.
  2. Blanda majonäs och dijonsenap. Smaka av med salt, svartpeppar och cayennepeppar.
  3. Skiva tomat och strimla purjon.
  4. Skär köttet i tunna skivor.
  5. Smörstek brödet och bred sedan på lite dijonaise. Lägg på ett salladsblad, tomat, kött och avslutningsvis mer sås. Toppa med purjolök.

Fler recept med clubstek

Se alla recept

En ekologisk köttprenumeration

Färskt ekologiskt kött från svenska gårdar varje månad, eller när du vill. Du väljer innehåll och dag, vi levererar!