ca 20 min
ca 2 port

Clubsteak

  • ca 450 g clubstek
  • 2 brödskivor
  • 1 tomat
  • Salladsblad
  • Några cm purjolök

Dijonaise

  • 1 dl majonäs
  • 1 msk dijonsenap

Clubsteakmacka med dijonaise

Det här receptet passar att laga med:
Clubstek

Gör så här:

  1. Krydda clubsteken med salt och svartpeppar och grilla ca 3-5 minuter per sida. Låt sedan vila ca 10 minuter.
  2. Blanda majonäs och dijonsenap. Smaka av med salt, svartpeppar och cayennepeppar.
  3. Skiva tomat och strimla purjon.
  4. Skär köttet i tunna skivor.
  5. Smörstek brödet och bred sedan på lite dijonaise. Lägg på ett salladsblad, tomat, kött och avslutningsvis mer sås. Toppa med purjolök.

Fler recept

Bygg en köttlåda med dina favoriter!

Välj mellan våra högkvalitativa ekologiska köttdetaljer och skräddarsy ditt egna innehåll.

BYGG DIN EGNA LÅDA