ca 20 min
ca 2 port

Clubstek

  • ca 450 g clubstek
  • 2 brödskivor
  • 1 tomat
  • Salladsblad
  • Några cm purjolök

Dijonaise

  • 1 dl majonäs
  • 1 msk dijonsenap

Clubstekmacka med dijonaise

Det här receptet passar att laga med:
Clubstek

Gör så här:

  1. Krydda clubsteken med salt och svartpeppar och grilla ca 3-5 minuter per sida. Låt sedan vila ca 10 minuter.
  2. Blanda majonäs och dijonsenap. Smaka av med salt, svartpeppar och cayennepeppar.
  3. Skiva tomat och strimla purjon.
  4. Skär köttet i tunna skivor.
  5. Smörstek brödet och bred sedan på lite dijonaise. Lägg på ett salladsblad, tomat, kött och avslutningsvis mer sås. Toppa med purjolök.

Fler recept med Clubstek

  • Clubstek provencale
    4 port
    Clubstek
  • Clubstek med mynta- och gurkyoghurt
    ca 6-8 port
    Clubstek

En fantastiskt flexibel låda kött

Vår Stamkundslåda har ingen bindningstid och du kan byta innehåll så ofta du vill. Välj dina ekologiska favoriter och variera dina leveranser för att passa ditt hushåll!

BYGG DIN EGEN STAMKUNDSLÅDA