Gnocchi med salsiccia och salvia
20 min
4 port
Ingredienser
- 500 g gnocchi, tillagad
- 400 g salsicciakorv eller salsicciafärs
- 1 kruka salvia
- 1 citron
- 1 klyfta vitlök
- 200 g bladspenat
- 150 g coctailtomater
- 50 g smör
- 100 g parmesanost
- Salt och peppar
Gör så här
- Ta av skinnet från korven och hacka ner den i små bitar, alternativt öppna paketet med färs och töm det i stekpannan. Stek på medelvärme i lite olja.
-
Dela tomaterna, hacka salvian och vitlöken och riv skalet på din citron.
-
När färsen fått fin färg lägger du i smöret och låter smälta, lägg därefter i gnocchin och låt steka 1 minut innan du tillsätter alla grönsaker utom spenaten.
-
Lägg till sist i spenaten, pressa i saften från en citron, salta och peppra. Avsluta med att riva över parmesan.


