20 min
4 port

Ingredienser

  • 500 g gnocchi
  • 400 g salsiccia
  • 1 kruka salvia
  • 1 citron
  • 1 klyfta vitlök
  • 200 g bladspenat
  • 150 g coctailtomater
  • 50 g smör 
  • 100 g parmesanost
  • Salt och peppar

Gnocchi med salsiccia och salvia

Det här receptet passar att laga med:
Salsiccia

Gör så här:

    1. Ta av skinnet från korven och hacka ner den i små bitar. Stek på medelvärme i lite olja. 
    2. Dela tomaterna, hacka salvian och vitlöken och riv skalet på din citron. 

    3. När korven fått fin färg lägger du i smöret och låter smälta, lägg därefter i gnocchin och låt steka 1 minut innan du tillsätter alla grönsaker utom spenaten. 

    4. Lägg till sist i spenaten, pressa i saften från en citron, salta och peppra. Avsluta med att riva över parmesan. 

Tips:

Går givetvis bra med samtliga av våra korvar. 



Fler recept med Salsiccia

  • Grillad salsiccia toppad med coleslaw och rostad lök
    ca 6 port
    Salsiccia
  • Sliders- plock till buffén
    ca 6-8 port
    Nötfärs|Chorizo|Salsiccia
  • Salsiccia med potatissallad kapris och citronaioli
    ca 4 port
    Salsiccia
  • Tre korvar med smarriga toppings
    ca 4-6 port
    Salsiccia|Chorizo|Heta korvar

Bygg en köttlåda med dina favoriter!

Välj mellan våra högkvalitativa ekologiska köttdetaljer och skräddarsy ditt egna innehåll.

BYGG DIN EGNA LÅDA