20 min
4 port

Ingredienser

  • 500 g gnocchi
  • 400 g salsiccia
  • 1 kruka salvia
  • 1 citron
  • 1 klyfta vitlök
  • 200 g bladspenat
  • 150 g coctailtomater
  • 50 g smör 
  • 100 g parmesanost
  • Salt och peppar

Gnocchi med salsiccia och salvia

Det här receptet passar att laga med:
Salsiccia

Gör så här:

    1. Ta av skinnet från korven och hacka ner den i små bitar. Stek på medelvärme i lite olja. 
    2. Dela tomaterna, hacka salvian och vitlöken och riv skalet på din citron. 

    3. När korven fått fin färg lägger du i smöret och låter smälta, lägg därefter i gnocchin och låt steka 1 minut innan du tillsätter alla grönsaker utom spenaten. 

    4. Lägg till sist i spenaten, pressa i saften från en citron, salta och peppra. Avsluta med att riva över parmesan. 

Tips:

Går givetvis bra med samtliga av våra korvar. 



Fler recept med Salsiccia

  • Salsiccia med citron och timjanstuvad blomkål
    4 port
    Salsiccia
  • Tre korvar med smarriga toppings
    ca 4-6 port
    Salsiccia|Chorizo|Heta korvar
  • Salsiccia med potatissallad kapris och citronaioli
    ca 4 port
    Salsiccia
  • Sliders- plock till buffén
    ca 6-8 port
    Nötfärs|Chorizo|Salsiccia

En fantastiskt flexibel låda kött

Vår Stamkundslåda har ingen bindningstid och du kan byta innehåll så ofta du vill. Välj dina ekologiska favoriter och variera dina leveranser för att passa ditt hushåll!

BYGG DIN EGEN STAMKUNDSLÅDA