Gnocchi med salsiccia och salvia

20 min
4 port

Ingredienser

  • 500 g gnocchi, tillagad
  • 400 g salsicciakorv eller salsicciafärs
  • 1 kruka salvia
  • 1 citron
  • 1 klyfta vitlök
  • 200 g bladspenat
  • 150 g coctailtomater
  • 50 g smör 
  • 100 g parmesanost
  • Salt och peppar

Gör så här

  1. Ta av skinnet från korven och hacka ner den i små bitar, alternativt öppna paketet med färs och töm det i stekpannan. Stek på medelvärme i lite olja. 
  2. Dela tomaterna, hacka salvian och vitlöken och riv skalet på din citron. 

  3. När färsen fått fin färg lägger du i smöret och låter smälta, lägg därefter i gnocchin och låt steka 1 minut innan du tillsätter alla grönsaker utom spenaten. 

  4. Lägg till sist i spenaten, pressa i saften från en citron, salta och peppra. Avsluta med att riva över parmesan. 

 

 

 

Fler recept med salsiccia, salsicciafärs

Se alla recept

En ekologisk köttprenumeration

Färskt ekologiskt kött från svenska gårdar varje månad, eller när du vill. Du väljer innehåll och dag, vi levererar!