Het korvstroganoff med ris

30 min
4 port

Ingredienser

  • Ca 500 g gårdssällskapets heta
  • 1 gul lök
  • 2 klyftor vitlök
  • 2.5 dl grädde
  • 1.5 msk tomatpure
  • 1 knippe persilja
  • Salt 
  • Svartpeppar
  • 2.5 dl ris 

Gör så här

    1. Skiva korven, hacka lök och vitlök. 

    2. Värm en panna och lägg i smöret, stek korven hårt tillsätt sedan vitlöken, gullöken och tomatpuren smält ner 1-2 minuter. Häll sedan ned grädde och låt koka ihop. 

    3. Koka riset enligt anvisningar på förpackningen. 

    4. Smaka av grytan med salt och svartpeppar. 

Fler goda recept

Se alla recept

En ekologisk köttprenumeration

Färskt ekologiskt kött från svenska gårdar varje månad, eller när du vill. Du väljer innehåll och dag, vi levererar!