Kära du! Just nu har vi hög efterfrågan. Läs mer här om Gårdssällskapets arbete för att säkra leveranser.
Tillfälliga förändringar till följd av COVID-19. Läs mer
10 min
4-6 port

Limeyoghurt

  • 5 dl grekisk yoghurt
  • 1 lime
  • 1 msk honung
  • 1-2 klyftor vitlök
  • 1 tsk cayennepeppar
  • salt och svartpeppar

Limeyoghurt

Gör så här:

    1. Börja med att riv skalet från limen i en skål och blanda i yoghurten, pressa sedan i din lime, riv vitlöken, tillsätt cayennepeppar och häll i honungen.  

    2. Låt såsen stå i kylen (minst 30 min gärna över natten) så får smakerna dra till sig. Smaka därefter upp såsen med salt och peppar. 

En fantastiskt flexibel låda kött

Vår Stamkundslåda har ingen bindningstid och du kan byta innehåll så ofta du vill. Välj dina ekologiska favoriter och variera dina leveranser för att passa ditt hushåll!

BYGG DIN EGEN STAMKUNDSLÅDA