Medelhavspanna med kyckling

30 min
4 port

Ingredienser

  • 600 g kycklinglårfilé
  • 1 aubergine
  • 400 g potatis
  • 80 g oliver utan kärnor
  • 200 g coctailtomater
  • 150 g fetaost
  • 4 msk olivolja
  • 1 msk timjan
  • 1 kvist rosmarin
  • 1 citron
  • 3 tsk salt
  • 2 tsk svartpeppar

Gör så här

    1. Sätt ugnen på 200 grader. Hacka aubergine, potatis, vitlök och tomater lägg på en plåt. 

    2. Dela kycklingen och lägg på grönsaksbädden, ringla över oljan, pressa halva citronen, rosmarin och timjan, blanda runt. Toppa med fetaosten och ställ in i ugnen ca 30 minuter. 

    3. Pressa över halva citronen och riv över skalet och smaka upp med salt. 

Fler recept med kycklinglårfilé

Se alla recept

En ekologisk köttprenumeration

Färskt ekologiskt kött från svenska gårdar varje månad, eller när du vill. Du väljer innehåll och dag, vi levererar!