30 min
4 port

Ingredienser

  • 600 g kycklinglårfilé
  • 1 aubergine
  • 400 g potatis
  • 80 g oliver utan kärnor
  • 200 g coctailtomater
  • 150 g fetaost
  • 4 msk olivolja
  • 1 msk timjan
  • 1 kvist rosmarin
  • 1 citron
  • 3 tsk salt
  • 2 tsk svartpeppar

Medelhavspanna med kyckling

Det här receptet passar att laga med:
Kycklinglårfilé

Gör så här:

    1. Sätt ugnen på 200 grader. Hacka aubergine, potatis, vitlök och tomater lägg på en plåt. 

    2. Dela kycklingen och lägg på grönsaksbädden, ringla över oljan, pressa halva citronen, rosmarin och timjan, blanda runt. Toppa med fetaosten och ställ in i ugnen ca 30 minuter. 

    3. Pressa över halva citronen och riv över skalet och smaka upp med salt. 

Fler recept med Kycklinglårfilé

  • Krispig kycklingschnitzel med kaprissmör
    4 port
    Kycklinglårfilé
  • Harissa kyckling med couscoussallad och myntayoghurt
    4 port
    Kycklinglårfilé
  • Caesarsallad med parmesanmajonnäs
    4 port
    Kycklinglårfilé
  • Kyckling och pastasallad med citron och dragon
    4 port
    Kycklinglårfilé

En fantastiskt flexibel låda kött

Vår Stamkundslåda har ingen bindningstid och du kan byta innehåll så ofta du vill. Välj dina ekologiska favoriter och variera dina leveranser för att passa ditt hushåll!

BYGG DIN EGEN STAMKUNDSLÅDA