ca 45 min
ca 4 port

Ryggbiff

  • 4 skivor ryggbiff med kappa, skivad

Rödbets-

tzatziki

  • 250 g rödbetor
  • 2,5 dl turkisk yoghurt
  • 3 vitlöksklyftor

Bönsallad

  • 400 g haricots verts
  • 2,5 msk balsamvinäger
  • 1,5 tsk dijonsenap
  • Några nävar ruccola
  • 150 g fetaost

Ryggbiff med bönsallad och rödbetstzatziki

Det här receptet passar att laga med:
Ryggbiff

Gör så här:

  1. Börja med att koka rödbetorna tills de är mjuka.
  2. Skölj sedan kallt och dra av skalet. Riv sedan rödbetorna grovt och blanda med turkisk yoghurt och pressad vitlök.
  3. Smaka av med salt och svartpeppar.
  4. Koka upp lättsaltat vatten och blanchera haricots verts 2 minuter.
  5. Lägg sedan i en skål och ha på balsamvinäger och dijonsenap. Krydda med salt och svartpeppar och blanda runt. Avsluta med att vända ner ruccolan och smula över fetaost.
  6. Hetta upp smör och olja i en stekpanna och stek köttet ett par minuter på varje sida.
  7. Låt vila ett par minuter och servera sedan med bönsallad och tzatzikin.

Fler recept med Ryggbiff

  • Ryggbiff tagliata
    6 port
    Ryggbiff
  • Pho med ryggbiff
    4 port
    Ryggbiff
  • Catarina Königs råbiff deluxe
    2 port som huvudrätt, 4 som förrätt
    Innanlår| Oxfilé| Ryggbiff
  • Ryggbifftaco med het mangosås
    6 port
    Ryggbiff

En fantastiskt flexibel låda kött

Vår Stamkundslåda har ingen bindningstid och du kan byta innehåll så ofta du vill. Välj dina ekologiska favoriter och variera dina leveranser för att passa ditt hushåll!

BYGG DIN EGEN STAMKUNDSLÅDA