Wrap med grillad ryggbiff och krispiga grönsaker

30 min
4 port

Ingredienser

  • 800 g ryggbiff
  • 1 msk salt
  • 1 msk svartpeppar
  • 1 msk rökt paprikapulver 
  • 8 st tortillabröd
  • Grillspett

Grönsaksspett

  • 1 zucchini
  • 10-12 champinjoner
  • 250 g coctailtomater
  • 1 knippe färsk lök
  • 3 st citroner

Gör så här

  1. Skiva ryggbiffen i önskade skivor blanda därefter ihop dina kryddor och gnid in i köttet.
  2. Skiva grönsakerna i lika storlekar och trä på dina spett. Ringla över olivolja, salt, peppar och riven vitlök. 

  3. Grilla köttet, de delade citronerna och grönsakerna och fyll därefter din tortilla med innehållet och pressa över lite grillad citron. 

    TIPS
    Om du ska på picknick kan du välja att göra grillspett av din ryggbiff. Då slipper du skiva upp köttet på plats och det blir enklare att grilla. Skär då köttet i lika stora kuber och trä på grillspett.

Fler recept med ryggbiff

Se alla recept

En ekologisk köttprenumeration

Färskt ekologiskt kött från svenska gårdar varje månad, eller när du vill. Du väljer innehåll och dag, vi levererar!