Kära du! Just nu har vi hög efterfrågan. Läs mer här om Gårdssällskapets arbete för att säkra leveranser.
Tillfälliga förändringar till följd av COVID-19. Läs mer
30 min
4 port

Ingredienser

  • 800 g ryggbiff
  • 1 msk salt
  • 1 msk svartpeppar
  • 1 msk rökt paprikapulver 
  • 8 st tortillabröd
  • Grillspett

Grönsaksspett

  • 1 zucchini
  • 10-12 champinjoner
  • 250 g coctailtomater
  • 1 knippe färsk lök
  • 3 st citroner

Wrap med grillad ryggbiff och krispiga grönsaker

Det här receptet passar att laga med:
Ryggbiff

Gör så här:

  1. Skiva ryggbiffen i önskade skivor blanda därefter ihop dina kryddor och gnid in i köttet.
  2. Skiva grönsakerna i lika storlekar och trä på dina spett. Ringla över olivolja, salt, peppar och riven vitlök. 

  3. Grilla köttet, de delade citronerna och grönsakerna och fyll därefter din tortilla med innehållet och pressa över lite grillad citron. 

    TIPS
    Om du ska på picknick kan du välja att göra grillspett av din ryggbiff. Då slipper du skiva upp köttet på plats och det blir enklare att grilla. Skär då köttet i lika stora kuber och trä på grillspett.

Fler recept med Ryggbiff

  • Ryggbifftaco med mangosås
    6 port
    Ryggbiff
  • Plankstek med ryggbiff
    4 port
    Ryggbiff
  • Bookmaker toast med ryggbiff och pepparrot
    4 port
    Ryggbiff
  • Grillad ryggbiff med rostad paprikasås
    4 port
    Ryggbiff

En fantastiskt flexibel låda kött

Vår Stamkundslåda har ingen bindningstid och du kan byta innehåll så ofta du vill. Välj dina ekologiska favoriter och variera dina leveranser för att passa ditt hushåll!

BYGG DIN EGEN STAMKUNDSLÅDA