Premiumkotletter

HUR SKA JAG TILLAGA PREMIUMKOTLETTER?

Kotlettraden utan ben, skivat och med behållen fettkappa för bästa smakupplevelse. Det är en väldigt fin detalj som kännetecknas av sin milda smak, mörhet och är tack vare det väldigt lättlagad. Stek 4-5 minuter per sida på medelvärme och ös kotletten med smör mot slutet så får du en saftig och smakrik bit. 

ALLA RECEPT MED PREMIUMKOTLETTER >

Steka premiumkotletter

Snabba tips för att steka premiumkotletter

  • Se till att kotletterna är rumstempererade. 
  • Salta rikligt på bägge sidorna.
  • Stek köttet på medelhög till hög värme i en blandning av smör och olja. 
  • Stek köttet cirka 4-5 minuter per sida på medelvärme.
  • Låt köttet vila innan du skär upp det.
INNERTEMPERATUR

- °C

Blodig

- °C

Medium

70°C

Välstekt

Vår rekommendation

Premiumkotletter har en fin fettkappa som sprider väldigt mycket smak i pannan. Spara denna på under tillagningen och skär bort den efteråt om du inte vill äta den. 

En fantastiskt flexibel låda kött

Vår Stamkundslåda har ingen bindningstid och du kan byta innehåll så ofta du vill. Välj dina ekologiska favoriter och variera dina leveranser för att passa ditt hushåll!

BYGG DIN EGEN STAMKUNDSLÅDA