Familjelådan

Ca 8 kg

Anpassad efter familjens behov att tillaga snabba och enkla vardagsrätter såväl som att kunna samlas runt en lyxigare helgmiddag.

När vill du ha din leverans? Din låda kommer levereras
1495 kr
  • ✔ Gårdsbutik online
  • ✔ Gräsbetat kött
  • ✔ Fri hemleverans till dörren

Innehåll - Familjelådan

1 x 1 kg

Ryggbiff är en mångsidig och mör detalj med en djup nötsmak. En perfekt köttbit att tillreda om du vill ha något snabbt och lyxigt. Detaljen styckas ut med bibehållen fettkappa för den ultimata smakupplevelsen. Ryggbiff går utmärk att grilla, steka och göra i ugn.

1 x 1 kg

Högreven är fettrik och lämpar sig utmärkt till en het gulasch, eller någon annan gryta där man vill ha lite sting. Desto längre grytan får stå och puttra på spisen desto mustigare och mer smakrik blir den. Koka gärna så länge att köttet blir långa trådar.

2 x 1 kg

Nötfärs är en av vår mest älskade råvaror. Den kännetecknas av dess kompakthet och smakrikhet. Eftersom vi hänger köttet dunstar vätska och ger en mindre vattning färs. Vi får ofta höra vilken skillnad det är på vår nötfärs jämfört med den man hittar i butik.

1 x 1 kg

Kotlettraden utan ben, skivat och med behållen fettkappa för bästa smakupplevelse. Det är en väldigt fin detalj som kännetecknas av sin milda smak, mörhet och är tack vare densamma väldigt lättlagad. I butiken ser man ofta kotlettraden benfri fast då under namnet ytterfilé. 

1 x 1 kg

Bogbladskotlett är skivade kotletter av bogen. Detaljen påminner mycket om den mer välkända fläskkarrén såväl till utseende som användningsområde. Bogbladskotlett har tack vare sitt fina marmorerade kött och ben en angenäm smak som går bra att steka, grilla eller att göra gryta på.

1 x 500 g

Vårt högkvalitativa bacon skiljer sig från mängden. Den är gjord av fläsksidan som saltats (rimmats) och därefter alspånsrökts enligt gamla svenska traditioner. Tack vare denna förädling kan vårt bacon med fördel ätas kall direkt från paketet. Använd gärna som smaksättare i grytor eller knaperstek i pannan.

1 x 500 g

Vår omtyckta falukorv av gammalt traditionellt recept. Den har ett fint tuggmotstånd med en fyllig köttsmak som förklaras genom den höga kötthalten (84%). KRAV-fläsket i korven är från Åsbergby Gård i Knivsta. Falukorven är i likhet med Gårdssällskapets övriga korvar helt fri från: gluten, mjölk, ägg, ärtprotein, soja och kolhydrater.

1 x 500 g

Vår något smalare grillkorv är mild i smaken och går hem i alla åldrar. Perfekt för den snabba måltiden! Gårdssällskapets grillkorv har en kötthalt på hela 84%. Korven är fri från gluten, laktos, mjölk, soja ,o-ärtprotein och ägg.

1 x 500 g

Heta är ett av våra lite kryddstarkare korvalternativ som är uppskattad för sin grövre struktur. Denna alspånsrökta variant är stoppad i äkta naturskinn och håller en kötthalt på hela 90%. Är i likhet med Gårdssällskapets övriga korvar helt fri från: gluten, mjölk, ägg, ärtprotein, soja och kolhydrater.

OBS! Vikten på köttbitarna är ungefärliga och kan variera något. Mer om variation och vikt.

* Obligatoriska fält

Familjelådan är skräddarsydd för att underlätta vardagen såväl som att lyxa till helgerna. Här finns köttdetaljer som går snabbt att tillaga, men även högrev för ett mustigt långkok. Lådan innehåller milda och barnvänliga smaker som falukorv och nötfärs till tacosen. För den som föredrar lite mer sting är våra heta korvar perfekta. Vi har även packat ner ädla detaljer så som ryggbiff - en garanterad favorit bland stora och små!

Mer information
Enable Blocked Bundles Nej
Produkttyp KRAV
Lådor som passar för Stora hushållet

Byt produkt mot:

Avbryt This is error message