Sällskapslådan

Ca 10 kg

Med användbara och ädla nötdetaljer passar den här lådan utmärkt för den stora familjen såväl som när det vankas festliga tillfällen. Tillaga klassiska rätter eller låt köttet inspirera till att ta ut svängarna som hemmakock. 

När vill du ha din leverans?
1 895 :-
  • Gårdsbutik online
  • Gräsbetat kött
  • Fri hemleverans till dörren

Innehåll - Sällskapslådan

1 x 1 kg

När ryggbiffen styckas behålls fettkappan för en ultimat smakupplevelse. En mör, smakrik och mångsidig bit som går utmärkt att grilla, steka eller tillaga i ugn.

1 x 1 kg

Entrecôte är med sitt insprängda fett ett smakrikt och mört kött som går snabbt och enkelt att tillaga. På engelska kallas den Rib Eye, vilket kommer sig utav det "fettöga" som sitter mitt i biten. Skapa en riktig festmåltid med entrecôte!

1 x 1 kg

Fett- och smakrikt kött som sitter precis bredvid entrecôten på djuret! Får ofta briljera som kött i grytor och långkok men går utmärkt att skiva tunt och grilla! Varför inte en klassisk gulasch? 

1 x 1 kg

Rostbiff är ett lättlagat och välkänt nötkött med bra balans mellan mörhet och smak. Den lämpar sig perfekt som klassisk stek i ugn eller som en fondue att samla hela familjen runt. Strimla till en wok, tärna till grytbitar eller skiva upp och ha som lövbiff.

1 x 1 kg

Fransyskan är ett smakrikt kött med låg fetthalt och hög koncentration av bindväv. Detta gör att långsam tillagning lämpar sig bäst. Ge köttet tid i ugnen och få en underbart god slottstek, eller låt den puttra på spisen och njut sedan av en mustig boeuf bourguignon!

5 x 1 kg

Vi får ofta höra vilken skillnad det är på vår nötfärs jämfört med den man hittar i butik. En av orsakerna till detta kan vara att vi hänger köttet och vätska dunstar, vilket ger en mindre vattnig färs. Upplev skillnaden och rulla köttbullar som får betyget världens godaste!

Fetthalt: ca 12%

OBS! Vikten på köttbitarna är ungefärliga och kan variera något. Mer om variation och vikt.

* Obligatoriska fält

Nötkött för stora sällskap och festliga tillfällen

En rejäl köttlåda för dig som älskar att laga mat och vill kunna ta ut svängarna som hemmakock. Med ädla detaljer som ryggbiff och generöst med nötfärs passar den här lådan familjens veckomeny såväl som när det vankas festliga tillfällen. Laga enkla och klassiska rätter eller låt köttdetaljerna inspirera dig till nya kulinariska upplevelser!

Allt vårt nötkött kommer från djur uppfödda på gräs och örter. Det gör att de växer långsamt och bidrar till köttets rika och fylliga smak, samtidigt som det blir välmarmorerat och mörar naturligt. Upplev skillnaden du också!

Köttet är hängmörat och levereras alltid färskt och vakuumförpackat.

Mer information
Enable Blocked Bundles Nej
Produkttyp KRAV
Lådor som passar för Stora hushållet

Byt produkt mot:

Avbryt Detta är felmeddelande