Kycklinglådan

Ca 5 kg

En gammal favorit gör comeback! Här får du en mix av svensk, ekologisk kyckling från kycklingar som fått växa i långsam takt. Följden blir ett kött med djupare smak och finare textur. Upplev hur gott kyckling kan vara!

När vill du ha din leverans?
1 195 :-
  • Gårdsbutik online
  • Gräsbetat kött
  • Fri hemleverans till dörren

Innehåll - Kycklinglådan

1 x 1.2 kg

Kycklinglårfilé är fetare än kycklingfilé vilket ger ett mycket mört kött med god smak. Vi låter även skinnet sitta kvar, det blir en smakbärare som blir extra god om det får stekas krispigt!

1 x 800 g

Ekologisk kyckling

Saftiga kycklingfiléer med fettrikt skinn från långsamväxande kyckling. Kycklingfilé är mört och lättlagat, passar i alla sammanhang. Behåll skinnet för att ge extra smak i tillagningen.

2 x 1 kg

Våra matiga kycklingklubbor är perfekta portionsbitar. Kycklingben brukar vanligtvis ugnsrostas eller grillas, men allt fler upptäcker hur väl de lämpar sig i grytor då ben ger extra smak!

1 x 1 kg

Våra matiga kycklingvingar är underbart saftiga och smakrika. Kan enkelt tillagas som snacks, gott tilltugg eller en komplett middag. Gör din egen favoritmarinad eller varför inte en klassisk "buffalo wings"!

OBS! Vikten på köttbitarna är ungefärliga och kan variera något. Mer om variation och vikt.

* Obligatoriska fält

På tillfälligt besök

Vi är glada över att åter kunna erbjuda en låda fylld med ekologisk kyckling. Antalet är begränsat – säkra din låda i dag!

Ett naturligare kycklingliv

Våra kycklingar föds upp på ett naturligt sätt i små grupper. Med fri tillgång till utevistelse kan de söka mat och sysselsätta sig genom att sprätta och picka på kullar och ängsmarker. De har större ytor att röra sig på och lever minst dubbelt så länge som konventionella kycklingar. Uppfödningen blir mer kostsam – livet för kycklingarna rikare! 

Köttet levereras alltid färskt och vakuumförpackat.

Mer information
Enable Blocked Bundles Nej
Produkttyp EKO
Lådor som passar för Lilla hushållet

Byt produkt mot:

Avbryt Detta är felmeddelande
Stäng