Kycklinglådan

Ca 5.8 kg

Ekologisk kyckling från den lilla familjegården Hagby Gård. Kycklingarna föds upp i små grupper, har fri tillgång till utevistelse och växer i en långsammare takt. Det ger köttet djupare smak och fin textur. Upplev hur riktig kyckling ska smaka- begränsat antal lådor!

När vill du ha din leverans?
1 295 :-
  • Gårdsbutik online
  • Gräsbetat kött
  • Fri hemleverans till dörren

Innehåll - Kycklinglådan

1 x 1.2 kg

Kycklinglårfilé är fetare än kycklingfilé vilket ger ett mycket mört kött med god smak. Vi låter även skinnet sitta kvar, det blir en smakbärare som blir extra god om det får stekas krispigt!

2 x 800 g

Ekologisk kyckling

Saftiga kycklingfiléer med fettrikt skinn från långsamväxande kyckling. Kycklingfilé är mört och lättlagat, passar i alla sammanhang. Behåll skinnet för att ge extra smak i tillagningen.

2 x 1 kg

Våra matiga kycklingklubbor är perfekta portionsbitar. Kycklingben brukar vanligtvis ugnsrostas eller grillas, men allt fler upptäcker hur väl de lämpar sig i grytor då ben ger extra smak!

1 x 1 kg

Våra matiga kycklingvingar är underbart saftiga och smakrika. Kan enkelt tillagas som snacks, gott tilltugg eller en komplett middag. Gör din egen favoritmarinad eller varför inte en klassisk "buffalo wings"!

OBS! Vikten på köttbitarna är ungefärliga och kan variera något. Mer om variation och vikt.

* Obligatoriska fält

Tillfälligt på besök- begränsat antal lådor! 

Vi är stolta över att kunna erbjuda en ekologisk kycklinglåda med prisbelönt kyckling från Hagby Gård. Lådan finns endast exklusivt denna månad så beställ den redan idag!

Ett naturligare kycklingliv

Det lilla familjeföretaget har en småskalig produktion där djuren föds upp på ett naturligt sätt i små grupper. Med fri tillgång till utevistelse kan de söka mat och sysselsätta sig genom att sprätta och picka på kullar och ängsmarker. Kycklingarna har större ytor att röra sig på och lever minst dubbelt så länge som den konventionella kycklingen. Det gör uppfödningen såklart lite mer kostsam, men med ett betydligt rikare kycklingliv som resultat! 

Köttet levereras alltid färskt och vakuumförpackat.

Mer information
Enable Blocked Bundles Nej
Produkttyp EKO
Lådor som passar för Lilla hushållet

Byt produkt mot:

Avbryt Detta är felmeddelande
Stäng