Kära du! Just nu har vi hög efterfrågan. Läs mer här om Gårdssällskapets arbete för att säkra leveranser.
Tillfälliga förändringar till följd av COVID-19. Läs mer

Kycklinglådan

Ca 5.8 kg

Ekologisk kyckling från den lilla familjegården Hagby Gård. Kycklingarna föds upp i små grupper, har fri tillgång till utevistelse och växer i en långsammare takt. Det ger köttet djupare smak och fin textur. Upplev hur riktig kyckling ska smaka- begränsat antal lådor!

När vill du ha din leverans?
1 295 :-
  • Gårdsbutik online
  • Gräsbetat kött
  • Fri hemleverans till dörren

Innehåll - Kycklinglådan

1 x 1.2 kg

Hört talas om kycklingens entrecôte? Det är inte utan anledning som vi kallar kycklinglårfilén för det! Den är något fetare än kycklingfilén vilket ger ett mycket mört kött med god smak och fin textur. Vi låter även skinnet sitta kvar, en smakbärare som blir väldigt god om de får stekas krispigt!

2 x 800 g

Kycklingfilé, även kallad kycklingbröstfilé, är en riktig klassiker. Detaljen styckas ut med bibehållen innerfilé och skinn vilket ger extra fin smak och en krispig yta.

2 x 1 kg

Våra köttiga kycklingklubbor är perfekta portionsbitar. Kycklingben brukar vanligtvis ugnsrostas eller grillas, men allt fler upptäcker hur väl de lämpar sig i grytor- ben ger extra smak! Testa att tillaga i tomat- och currysås, lika enkelt som det är gott!

1 x 1 kg

Våra matiga kycklingvingar är underbart saftiga och smakrika. Kan enkelt tillagas som snacks, gott tilltugg eller en komplett middag. Gör din egen favoritmarinad eller varför inte en klassisk "buffalo wings"!

OBS! Vikten på köttbitarna är ungefärliga och kan variera något. Mer om variation och vikt.

* Obligatoriska fält

Tillfälligt på besök- begränsat antal lådor! 

Vi är stolta över att kunna erbjuda en ekologisk kycklinglåda med prisbelönt kyckling från Hagby Gård. Lådan finns endast exklusivt denna månad så beställ den redan idag!

Ett naturligare kycklingliv

Det lilla familjeföretaget har en småskalig produktion där djuren föds upp på ett naturligt sätt i små grupper. Med fri tillgång till utevistelse kan de söka mat och sysselsätta sig genom att sprätta och picka på kullar och ängsmarker. Kycklingarna har större ytor att röra sig på och lever minst dubbelt så länge som den konventionella kycklingen. Det gör uppfödningen såklart lite mer kostsam, men med ett betydligt rikare kycklingliv som resultat! 

Köttet levereras alltid färskt och vakuumförpackat.

Mer information
Enable Blocked Bundles Nej
Produkttyp EKO
Lådor som passar för Lilla hushållet

Byt produkt mot:

Avbryt Detta är felmeddelande