Lammlådan

Ca 6.3 kg

Höstens höjdpunkt: svenskt, ekologiskt lammkött! Racks till höstgrillningen, stek till söndagsmiddagen och bog till den mustiga grytan får sällskap av en massa andra godbitar. Vårt gräsbetade lammkött är otroligt mört och smakrikt!

1 995:-
  • Kött från svenska ekogårdar
  • Leverans till din dörr

Innehåll - Lammlådan

1 x 500 g

Lammracks är en ljuvligt mör detalj som går snabbt att tillaga. Med sitt karakteristiska utseende är den lätt att känna igen. Köttet som racksen består av går benfritt under namnet lammytterfilé. Grilla eller stek i en panna och servera tillsammans med tsatsiki och rostad potatis! 

1 x 650 g

Lammkotletter kommer skivade med ben. Kotletterna är underbart möra och perfekta att slänga på grillen eller steka. Snabbt, enkelt och fantastiskt gott! Testa att marinera i vitlök och rosmarin! 

1 x 800 g

Lammentrecote, som också kan kallas karré, kommer skivade med ben. Detaljen är en perfekt portionsbit och mycket tacksam att lägga i stekpannan eller på grillen.

1 x 1.7 kg

Lammsteken är en benfri bit som är utmärkt att tillaga i ugn, gärna uppbunden som hel stek. En riktig höstklassiker är att fylla köttet med kryddor och rotfrukter. Servera tillsammans med en krämig potatisgratäng eller varför inte kokt potatis och gräddsås? 

1 x 900 g

Lammbogen kommer med ben. Dessa bitar passar mycket bra i grytor som får stå och puttra länge på spisen. Köttet är marmorerat och har hög fetthalt vilket bidrar till en djup och fyllig smak.

1 x 800 g

Lammläggen kommer med ben. Dessa bitar passar mycket bra i grytor som får stå och puttra länge på spisen. Resultatet blir ett mycket saftigt sönderfallande kött med djupa smaker.

2 x 450 g

Lammfärs ger oändligt med möjligheter! Den fina fetthalten gör att rätter som köttbullar och färsbiffar blir extra saftiga och smakrika. Perfekt både som vardagsmat och lite lyxigare helgmiddag helt enkelt.

OBS! Vikten på produkterna är ungefärliga och kan variera något.

* Obligatoriska fält

Beskrivning

Ekologiskt lammkött av finaste kvalité
Våra lamm får växa i långsam takt och beta färskt gräs och örter från vår till höst. Något du kommer märka på hur smakrikt och mört köttet är. För oss är det viktigt att både främja och följa naturens cykel – därför erbjuder vi endast lamm under hösten. Det känns alltid lite högtidligt. 

Gott och enkelt att tillaga
Vi har styckat ut detaljer som är lätta att använda. Lamm är ett mångsidigt kött som blir underbart såväl i en mustig gryta som när det vankas en mysig höstgrillning. I vår receptbank har vi alla recept du behöver! 

Alltid färskt kött
Lammköttet levereras alltid färskt och vakuumförpackat.

Hur många måltider är det?
Ger ca 42 vuxenportioner.
Beräknat på 150 g protein/måltid.

Begränsat antal
Lamm är en exklusiv råvara som vi har i ett mycket begränsat antal. Passa på att beställa din låda innan de tar slut.

Byt produkt mot:

Avbryt Detta är felmeddelande
Stäng