Helt lamm

Ca 15 kg

Våra lamm är uppfödda på färskt gräs och örter vilket ger ett otroligt smakrikt kött fyllt med näring. Vi har styckat ut detaljerna för att ge dig så snabb och enkel tillagning som möjligt. Godare lammkött kan du inte hitta!

När vill du ha din leverans? Din låda kommer levereras
2950 kr
  • ✔ Gårdsbutik online
  • ✔ Gräsbetat kött
  • ✔ Fri hemleverans till dörren

Innehåll - Helt lamm

2 x 0.4 KG

Lammracks är en ljuvligt mör detalj som går snabbt att tillaga. Med sitt karakteristiska utseende är den lätt att känna igen. Köttet som racksen består av går benfritt under namnet lammytterfilé.

2 x 0.7 KG

Lammkotletter kommer skivade med ben. Kotletterna är underbart möra och perfekta att slänga på grillen eller steka. Snabbt, enkelt och fantastiskt gott!

2 x 1 KG

Lammentrecote, som också kan kallas karré, kommer skivade med ben. Detaljen är en perfekt portionsbit och mycket tacksam att lägga i stekpannan eller på grillen.

2 x 1.8 KG

Lammsteken är en benfri bit som är utmärkt att tillaga i ugn, gärna uppbunden som hel stek. En riktig höstklassiker är att fylla köttet med kryddor och rotfrukter.

2 x 0.9 KG

Lammbogen kommer med ben. Dessa bitar passar mycket bra i grytor som får stå och puttra länge på spisen. Köttet är marmorerat och har hög fetthalt vilket bidrar till en djup och fyllig smak.

2 x 2 KG

Lammfärs ger oändligt med möjligheter! Den fina fetthalten gör att rätter som köttbullar och färsbiffar blir extra saftiga och smakrika. Perfekt både som vardagsmat och lite lyxigare helgmiddag helt enkelt.

2 x 0.7 KG

Lammläggen kommer med ben. Dessa bitar passar mycket bra i grytor som får stå och puttra länge på spisen. Resultatet blir ett mycket saftigt sönderfallande kött med djupa smaker.

OBS! Vikten på köttbitarna är ungefärliga och kan variera något. Mer om variation och vikt.

* Obligatoriska fält

Att vårt lammköttet är ekologiskt och gräsbetat känns i varje tugga. Gräsbeteskött är ljuvligt mört, smakrikt och extra nyttigt. Våra lamm har högre halt av det hälsosamma fettet Omega-3 eftersom djuren får växa långsamt och äta färskt gräs. 

Vi har styckat ut detaljer för ge dig bitar som är lätta att använda. Lamm är ett mångsidigt kött som blir underbart i såväl en mustig gryta som när du inte riktigt vill plocka in grillen för vinterförvaring.

Innehållet motsvarar ungefär ett helt lamm. Eftersom varje lamm är unikt kan vikten på de enskilda produkterna variera något, men lådan väger alltid ca 15 kg. I lådan har vi packat ner styckdetaljer som räcker till middagar för 4-6 personer. Lammkött kan du med fördel frysa in och håller upp till ett år. 

Mer information
Enable Blocked Bundles Nej
Produkttyp KRAV
Lådor som passar för Stora hushållet

Byt produkt mot:

Avbryt This is error message