JavaScript verkar vara inaktiverat i din webbläsare. För den bästa upplevelsen på vår webbplats, bör du aktivera Javascript i din webbläsare.
En låda för vinterhalvåret med våra godaste, ekologiska gryt- och stekdetaljer samt tärnat bacon och märgben för buljong eller smaksättning. Låt doften från stekar och långkok sprida sig i ditt kök!
* Obligatoriska fält
Vinterhalvåret är här och med den ett skafferi av rotfrukter, örter och kål. Tillsammans med riktigt gott kött puttrandes i en gryta får du den mest smakrika och värmande måltid du kan tänka dig. Vi har valt ut ekologiska detaljer som lämpar sig i långkok eller som stekar. Och för att göra dina grytor ännu mustigare packar vi med märgben, bacon och vår ekologiska oxfond. Kokad på nötben från våra ekologiska KRAV-djur, tillsammans med far och son på Kalf & Hansen i Stockholm.
Koka en boeuf bourguignon på högrev – med sällskap av alspånsrökt bacon – i flera timmar. Resultatet? En smakrik, mustig gryta med en hint av röksmak från baconet... otroligt gott! De färdigtärnade grytbitarna funkar också bra att använda.
En vitlöks- och örtspäckad fransyska som får gå länge på låg värme i ugnen kommer garanterat göra succé bland middagsgästerna. Fransyskan har en kraftig köttsmak och är en fantastiskt god, ibland förbisedd, detalj! Karrén gör sig också bra som stek eller i en smakrik pulled pork.
Allt kött i lådan är gräsbetat och kommer från svenska ekogårdar med god djurhållning.
Köttet levereras alltid färskt och vakuumförpackat.
Ger ca 38 vuxenportioner.Beräknat på 150 g kött/måltid och att lådan innehåller ben.
På Gårdssällskapet kan matälskare köpa kött direkt från bonden med gott samvete. Vi är länken mellan gård och hushåll, och levererar färskt svenskt, ekologiskt kött hem till dig.