Långkokslådan

Ca 6.5 kg

En låda för vinterhalvåret! Du får våra godaste, ekologiska gryt- och stekdetaljer. Som smaksättare eller för att koka buljong: tärnat bacon och märgben. Låt doften från stekar och långkok sprida sin fantastiska doft i ditt kök! 

1 395:-
  • Kött från svenska ekogårdar
  • Leverans till din dörr

Innehåll - Långkokslådan

1 x 1 kg

Fett- och smakrik detalj som sitter precis bredvid entrecoten på djuret. Briljerar i långkok, men går utmärkt att skiva och steka eller grilla! Låt den komma upp i temperatur på låg värme i ugnen, till några grader under önskad innertemperatur, innan du ger den yta i stekpannan eller på grillen. 

1 x 1 kg

Vad går upp mot en mustig gryta? Med färdigtärnade grytbitar går tillagningen ännu smidigare. Bitarna är gjorda på ytterlår som blir mycket mört när det långkokas.

1 x 1 kg

Fransyskan är ett smakrikt kött med många användningsområden. Detaljens låga fetthalt och höga koncentration av bindväv gör att långsam tillagning som stek i ugn eller i gryta passar bäst. Med rätt tillagning få du en underbart fin slottsstek eller en mustig boeuf bourguignon!

2 x 500 g

Vårt smakrika bacon färdighackade i små användbara tärningar. Görs av fläsksida som rimmas och därefter alspånsröks enligt gamla svenska traditioner.

ISidfläsk Eko som saltas i lake. best.av vatten, salt, Antioxidationsmedel:citrat, askorbat, socker EKO, konserveringsmedel:nitrit, Svensk råvara Till 100 g färdig vara har 105 g kött använts.  

2 x 500 g

Märgben är sågade ben med märgen kvar. Den passar fantastiskt bra att använda som en smakförstärkare i grytan. Märgben kan du även ge till hundar, de älskar benen!

1 x 1.5 kg

Fläskkarré, grisens entrecote, har med hög och fin fettsammansättning. Det gör att köttet håller sig saftigt och blir väldigt mångsidigt. Den här detaljen funkar lika bra att steka hastigt i en panna som att använda till långkoket!

KRAV gris. 

OBS! Vikten på produkterna är ungefärliga och kan variera något.

* Obligatoriska fält

Beskrivning

Långkokstider
Vinterhalvåret är här och med den ett skafferi av rotfrukter, örter och kål. Tillsammans med riktigt gott kött puttrandes i en gryta får du den mest smakrika och värmande måltid du kan tänka dig. Vi har valt ut ekologiska detaljer som lämpar sig i långkok eller som stekar. Och för att göra dina grytor ännu mustigare packar vi med märgben och bacon! 

Grytornas gryta 
Koka en boeuf bourguignon på högrev – med sällskap av alspånsrökt bacon – i flera timmar. Resultatet? En smakrik, mustig gryta med en hint av röksmak från baconet... otroligt gott! De färdigtärnade grytbitarna funkar också bra att använda.

Klassisk söndagsstek
En vitlöks- och örtspäckad fransyska som får gå länge på låg värme i ugnen kommer garanterat göra succé bland middagsgästerna. Fransyskan har en kraftig köttsmak och är en fantastiskt god, ibland förbisedd, detalj! Karrén gör sig också bra som stek. 

Från svenska ekologårdar med god djurhållning
Allt kött i lådan är gräsbetat och kommer från svenska ekogårdar med god djurhållning.

Alltid färskt och mörat kött
Köttet är mörat och levereras alltid färskt och vakuumförpackat.

Hur många måltider är det?
Ger ca 37 vuxenportioner.
Beräknat på 150 g kött/måltid.

Byt produkt mot:

Avbryt Detta är felmeddelande
Stäng