Premiumlådan

Ca 5 kg

För de festliga stunderna! Lådan är enbart fylld med ädeldetaljer: svensk ekologisk och mörad oxfilé, ryggbiff, entrecote och högrevsfärs. Fantastiskt gräsbeteskött från svenska ekogårdar. 

När vill du ha din leverans?
Välj leveransdatum
2 245:-

Innehåll - Premiumlådan

1 x 500 g

Oxfilén är vår möraste nötdetalj och enkel att tillaga. Med sin milda smak och fina konsistens är den alltid ett säkert kort.

2 x 1 kg

Ryggbiff är en mångsidig och mör detalj med en djup nötsmak. En perfekt köttbit att tillreda om du vill ha något snabbt och lyxigt. Detaljen styckas ut med bibehållen fettkappa för den ultimata smakupplevelsen. Ryggbiff går utmärkt att grilla, steka eller tillaga i ugn.

1 x 1 kg

Entrecôte är med sitt insprängda fett ett smakrikt och mört kött som går snabbt och enkelt att tillaga. På engelska kallas den rib eye, vilket kommer sig av det "fettöga" som sitter mitt i biten. Skapa en riktig festmåltid med entrecôte!

2 x 900 g

Vår högrevsfärs görs på högrev och oxbringa. Med hög fetthalt och grövre malning blir såväl hamburgarna som biffarna luftiga och saftiga. Perfekt för dig som vill testa ett alternativ till nötfärs! 

OBS! Vikten på produkterna är ungefärliga och kan variera något.

* Obligatoriska fält

Beskrivning

Ädeldetaljer för stora sällskap och festliga stunder
En rejäl köttlåda med idel ädeldetaljer för dig som älskar att laga mat och gärna tar ut svängarna som hemmakock. Med ädla nötdetaljer som mörad oxfilé, välmarmorerad entrecôte, smakrik ryggbiff med kappa och generöst med högrevsfärs passar den här lådan perfekt för den stora grillfesten såväl som festliga stunder med riktigt god mat.

Djur uppfödda på gräs och örter
Allt vårt nötkött kommer från svenska ekologiska gårdar med fin djuromsorg. Djuren rör sig fritt utomhus en stor del av året och är uppfödda på gräs och örter. Det gör att djuren växer långsamt och bidrar till köttets rika och fylliga smak, samtidigt som det blir välmarmorerat och mörar naturligt. Upplev skillnaden du också!

Alltid färskt och mörat kött
Köttet är mörat och levereras alltid färskt och vakuumförpackat.

Hur många måltider är det?
Ger ca 33 vuxenportioner.
Beräknat på 150 g kött/måltid. 

Byt produkt mot:

Avbryt Detta är felmeddelande
Stäng