
Endast det bästa är bra nog
Exklusiva ekologiska grilldetaljer
Sommarens bästa och godaste grillkött kommer från våra svenska ekologiska gårdar. Våra styckare har styckat ut högklassiga, välmarmorerade detaljer av gräsbetat nöt- och fläskkött.
Du får också smakrika korvar med hög kötthalt, KRAV-märkt eldost – en svensk variant av halloumi – från Skärvångens Bymejeri. Ramslöksaioli med mild vitlökssmak och köttsalt framtaget för bästa resultat.
Greppa grilltången, en släng över axeln. Njut av kolbäddens knastrande, köttets fräsande och den oslagbara doften av nygrillat kött. Känn hur det vattnas i munnen.
Mört och gräsbetat nötkött
Tomahawk är med ben och insprängt fett som gjord för grillen. Mör och smakrik flat iron blir som allra godast när den grillas på riktigt hög värme.
Short ribs, i sällskap av rub och glaze, är oslagbara i mörhet och smakrikedom. T-benstek innebär det bästa av två världar: ena sidan biff, andra sidan oxfilé. Högrevsfärs på högrev och oxbringa, med hög fetthalt och grövre malning för maximal smak och textur, är perfekt till burgaren eller spetten!
Fläskkött till rökaren
Vi älskar kött med mycket smak – ben och fettkappa bidrar båda med massvis. Vi är därför glada att packa ned St Louis cut i en av våra lådor. Lägg den i rökaren och njut av ett sagolikt gott kött! Eller grilla länge på indirekt värme, gärna tillsammans med lite rökspån för god röksmak.
KRAV-märkt grillost
Eldosten från våra vänner på Skärvångens Bymejeri i Jämtland passar utmärkt på grillen. Den brynta smörsmaken som kommer fram när den grillas är en fröjd för smaklökarna.
Smakrika korvar med hög kötthalt
Du får tre sanna kundfavoriter: salsiccia, ramslökskorv och kryddig kabanoss. De har hög kötthalt, är fyllda med ekologiskt kött och fullpackade med smak.
Den perfekta balansen av vitlök och fänkål gör salsiccian till en riktig höjdare. Ramslökskorven, vår mest populära sommarkorv, är grovmald med örtig smak av ramslök och persilja. Kabanossen är full av smak och textur.
De godaste burgarna
Godast burgare gör du på grovmalen högrevsfärs. Smasha ut på en stekhäll eller i stekpannan på hög värme. Genom att smasha köttet får du maximalt med stekyta och maillardeffekt. Toppa förslagsvis med den goda ramslöksaiolin.
Gräsbetat kött smakar mer
Våra nötdjur är helt uppfödda på gräs och örter vilket gör att djuren växer långsammare. Det bidrar till köttets rika och fylliga smak, samtidigt som det blir välmarmorerat.
Även våra grisar är i stor utsträckning uppfödda på gräs och får – kanske viktigast av allt – röra sig fritt året om. Gräsbete och ett rofyllt liv i hagarna har stor inverkan på köttkvaliteten.
Alltid färskt och mörat kött
Nötköttet är mörat och allt kött levereras färskt och vakuumförpackat.
Begränsat antal
Styckmästarens grillåda är en exklusiv låda som vi har i en mycket begränsad upplaga. Vänta inte med att beställa din.