Styckmästarens grillåda

ca 8.8 kg

Grillådornas grillåda! Våra styckare har fått fria händer att stycka ut vårt mest smakrika och välmarmorerade grillkött. Rejäla detaljer med ben och mängder av insprängt fett som St Louis cut och tomahawk. Allt gräsbetat och ekologiskt!

2 295:-

Innehåll - Styckmästarens grillåda

1 x 800 g

En entrecote utstyckad med benet kvar. Mycket fettrik och mör detalj. Med sitt karaktäristiska utseende blir den ofta kvällens snackis! Namnet har den fått för att den påminner om en stridsyxa.

Innehållsförteckning: 100 % ekologiskt och KRAV-märkt nötkött från Sverige.

1 x 900 g

En unik detalj! Du får både oxfilé och ryggbiff på samma gång. Perfekt att tillaga hel och skiva innan servering. Lägg de skivade köttbitarna längs med benet för ett fint upplägg. En riktig höjdpunkt på grillen!

Innehållsförteckning: 100 % ekologiskt och KRAV-märkt nötkött från Sverige.

1 x 1 kg

Även känd som luffarstek. En mör detalj med grövre textur och kraftig köttsmak. Marmoreringen gör den utmärkt för grillen. I mitten går en sena rakt igenom som går att ta bort. Då får du två avlånga bitar.

Innehållsförteckning: 100 % ekologiskt och KRAV-märkt nötkött från Sverige.

1 x 2 kg

Fläsksida med revbenen kvar. En detalj fullpackad med smak som blir bäst med långsam tillagning. Grilla länge på indirekt värme för ett mört och saftigt kött. Gärna med rökspån, flis eller rökpellets för en god rökton.

Innehåll: 100% ekologiskt och KRAV-märkt fläskkött.

1 x 800 g

En detalj med grova fibrer och kraftig köttsmak som påminner om viltkött. Satsa på en ordentlig stekyta, och låt gå klar på låg värme. Längs med muskeln går en sena som kan skäras bort.

Innehållsförteckning: 100 % ekologiskt och KRAV-märkt nötkött från Sverige.

1 x 1 kg

En smakrik detalj som kan grillas på låg temperatur under lång tid. Köttet kommer falla av benet. Bräsering och långkok är också toppen! Bindväven blir till gelatin som gör köttet ännu saftigare.

Innehållsförteckning: 100 % ekologiskt och KRAV-märkt nötkött från Sverige.

1 x 400 g

Färskkorv med perfekt balans av fänkål och vitlök. Passar att steka eller grilla. Alternativt snitta upp korven och använd färsen in en pasta. Stek den knaprig innan du adderar andra ingredienser.

Innehållsförteckning: Griskött* (Kötthalt 96%), kryddor (lök, vitlök, fänkål), salt, antioxidationsmedel E331, E300 och konserveringsmedel E250. *=Ekologisk råvara. Gjord på 100 % ekologiskt fläskkött från Sverige.

Näringsvärde per 100 g: Näringsvärde 100 g färdig vara: Energi 1150 kj (280 kcal), fett 23 gr, varav mättat fett 9,3 gr, Kolhydrater 1,2 gr (varav sockerart 0,1gr). Protein 16 gr, salt 1,5g.

1 x 400 g

En alspånsrökt korv med hög kötthalt, smaksatt med örter. Ramslök och persilja får sällskap av koriander och ingefära. Fräsch och somrig! Perfekt på grillen.

Innehållsförteckning: Fläskkött*(97%), fett från gris*,kryddor*(ramslök, gräslök, peppar, muskot), salt, antioxidationsmedel (E331, E300), konserveringsmedel(E250), *=Ekologisk råvara. Gjord på 100 % ekologiskt fläskkött från Sverige.

Näringsvärde per 100 g: Energi: 1417 Kj (338 kcal), fett 29 g (varav mättat fett 12 g), kolhydrat 0,7 g (varav sockerart 0,002 g), protein 17 g, salt 1,6 g.

2 x 450 g

Gjord på högrev och oxbringa. Med hög fetthalt och grövre malning blir såväl hamburgare som biffar luftiga och saftiga. Den högre fetthalten gör även stekytan knaprigare och mer lättstekt.

Innehållsförteckning: Mald på 100 % ekologiskt och KRAV-märkt nötkött från Sverige.

2 x 200 g

En utmärkt grill- och stekost från våra vänner på Skärvångens Bymejeri. Osten har en mild sälta och hetta från jalapeño. När den tillagas får den smak av brynt smör. Perfekt i burgaren eller salladen.

Innehållsförteckning: Pastoriserad koMJÖLK, syrakultur, löpe, jalapeno, salt.

Näringsvärde: Per 100g: Energi 1671 kJ/399 kcal, fett 34g, (varav mättat fett 23g), kolhydrater 2g (varav sockerarter 2g), protein 26g, salt 2g

1 x 150 g

Picklade senapsfrön från Skeppsholms. Perfekt för till marinaden, salladen och att toppa din ost- eller köttmåltid med. Senapsfröna kommer från Petersborgs gård på Österlen och är picklade med skånsk äppelvinäger. 

Innehållsförteckning: Senapsfrön vatten, ättika, salt, äppelvinäger.

Näringsvärde: Per 100g: Energi 782 kJ/187kcal, fett 12.7g (varav mättat fett 0.7g), kolhydrater 7.1g (varav sockerarter 2.4g), fiber 0g, protein 9.2g, salt 3.3g.

OBS! Vikten på produkterna är ungefärliga och kan variera något.

* Obligatoriska fält

Endast det bästa är bra nog

Exklusiva ekologiska grilldetaljer
Sommarens bästa och godaste grillkött kommer från våra svenska ekologiska gårdar. Våra styckare har styckat ut högklassiga, välmarmorerade detaljer av gräsbetat nöt- och fläskkött.

Du får också smakrika korvar med hög kötthalt, KRAV-märkt eldost – en svensk variant av halloumi – från Skärvångens Bymejeri. Ramslöksaioli med mild vitlökssmak och köttsalt framtaget för bästa resultat. 

Greppa grilltången, en släng över axeln. Njut av kolbäddens knastrande, köttets fräsande och den oslagbara doften av nygrillat kött. Känn hur det vattnas i munnen.

Mört och gräsbetat nötkött
Tomahawk är med ben och insprängt fett som gjord för grillen. Mör och smakrik flat iron blir som allra godast när den grillas på riktigt hög värme.

Short ribs, i sällskap av rub och glaze, är oslagbara i mörhet och smakrikedom. T-benstek innebär det bästa av två världar: ena sidan biff, andra sidan oxfilé. Högrevsfärs på högrev och oxbringa, med hög fetthalt och grövre malning för maximal smak och textur, är perfekt till burgaren eller spetten!

Fläskkött till rökaren
Vi älskar kött med mycket smak – ben och fettkappa bidrar båda med massvis. Vi är därför glada att  packa ned St Louis cut i en av våra lådor. Lägg den i rökaren och njut av ett sagolikt gott kött! Eller grilla länge på indirekt värme, gärna tillsammans med lite rökspån för god röksmak.

KRAV-märkt grillost
Eldosten från våra vänner på Skärvångens Bymejeri i Jämtland passar utmärkt på grillen. Den brynta smörsmaken som kommer fram när den grillas är en fröjd för smaklökarna. 

Smakrika korvar med hög kötthalt
Du får tre sanna kundfavoriter: salsiccia, ramslökskorv och kryddig kabanoss. De har hög kötthalt, är fyllda med ekologiskt kött och fullpackade med smak.

Den perfekta balansen av vitlök och fänkål gör salsiccian till en riktig höjdare. Ramslökskorven, vår mest populära sommarkorv, är grovmald med örtig smak av ramslök och persilja. Kabanossen är full av smak och textur.

De godaste burgarna
Godast burgare gör du på grovmalen högrevsfärs. Smasha ut på en stekhäll eller i stekpannan på hög värme. Genom att smasha köttet får du maximalt med stekyta och maillardeffekt. Toppa förslagsvis med den goda ramslöksaiolin.

Gräsbetat kött smakar mer
Våra nötdjur är helt uppfödda på gräs och örter vilket gör att djuren växer långsammare. Det bidrar till köttets rika och fylliga smak, samtidigt som det blir välmarmorerat.

Även våra grisar är i stor utsträckning uppfödda på gräs och får – kanske viktigast av allt – röra sig fritt året om. Gräsbete och ett rofyllt liv i hagarna har stor inverkan på köttkvaliteten.

Alltid färskt och mörat kött
Nötköttet är mörat och allt kött levereras färskt och vakuumförpackat.

Begränsat antal
Styckmästarens grillåda är en exklusiv låda som vi har i en mycket begränsad upplaga. Vänta inte med att beställa din.

Byt produkt mot:

Avbryt Detta är felmeddelande
Stäng