Julskinka
Innehållsförteckning
Näringsvärde per 100 g
Näringsvärde per 100g: Energi 547,3KJ/130,3Kcal. Fett 7,2g -varav mättat fett 3g. Kolhydrat 0,25g -varav sockerarter <0,25g. Protein 15,2g Salt 2,66g.
Om vår julskinka
Serveringstips julskinka
Pensla skinkan med en klassisk griljering av senap, honung och ströbröd och griljera i 225°C i cirka 15–20 minuter tills ytan är gyllene och frasig. Låt svalna och skär i tunna skivor till smörgåsen och julbordet. Eller varför inte testa vår bourbonglaserade variant – en fyllig glaze med bourbon whiskey, honung och kryddor som ger skinkan en djup och kryddig julsmak.

Skär ett rutmönster i fettet före griljering, dekorera med nejlikor när den är klar.
Laggbrödssnittar med julskina är perfekt till uppesittarkvällen.
Läs mer om Gårdssällskapet
På Gårdssällskapet kan matälskare köpa kött direkt från bonden med gott samvete. Vi är länken mellan gård och hushåll, och levererar färskt svenskt, ekologiskt kött hem till dig.


