30 min
4-6 port

Ingredienser

  • 1 kg kycklingklubbor
  • 1 msk rapsolja
  • 1 tsk paprikapulver
  • 1 msk tomatpure
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 tsk sambal oelek
  • 1.5 dl vitt vin
  • 2.5 dl creme fraiche
  • 1 gul lök
  • 250 g tomater
  • Ca 150 g bönor
  • Salt och svartpeppar
  • 1 msk torkad dragon
  • 2 dl jasminris

Kycklingklubbor i krämig dragonsås

Det här receptet passar att laga med:
Kycklingklubbor

Gör så här:

    1. Krydda kycklingklubborna med paprikapulver, salt och peppar. Stek sedan på medelvärme i en panna med olja.
    2. Koka riset enligt anvisningar på paketet.

    3. Hacka under lök och vitlök, blanda ner i kycklingen tillsammans med vitt vin, sambal oelek och tomatpure, låt puttra ca 2 minuter.

    4. Tillsätt bönor, creme fraiche och dragon. blanda och låt puttra på låg värme ca 10 minuter eller tills att kycklingen nått en innertemp på 78 grader.

Fler recept med Kycklingklubbor

  • Krispig kyckling med rotfrukter
    4 port
    Kycklingklubbor
  • Örtiga kycklingklubbor med råstekt potatis och tomatkeso
    ca 4 port
    Kycklingklubbor
  • Currykycklingklubbor med jordnötssas
    ca 3-4 port
    Kycklingklubbor
  • Kycklingklubbor med svamp
    ca 4 port
    Kycklingklubbor

Bygg en köttlåda med dina favoriter!

Välj mellan våra högkvalitativa ekologiska köttdetaljer och skräddarsy ditt egna innehåll.

BYGG DIN EGNA LÅDA