45 min
4 port
Ingredienser
- 800 g potatis
- 100 g smör
- 100 g parmesanost
- 1-2 pressade vitlöksklyftor
- 0,5 tsk italiensk salladskrydda
Parmesanpotatis
Det här receptet passar att laga med:
Tillbehör
Gör så här:
- Sätt ugnen på 225°.
- Smält smöret och häll ner i en ugnsfast form. Riv parmesanen och blanda ner hälften i smöret tillsammans med pressad vitlök och italiensk salladskrydda.
- Halvera potatisarna och lägg dem med snittytan ner i smörblandningen.
- Häll resterande parmesan över potatisen.
- Baka i ugnen i 30 minuter eller tills potatisen är färdig och har fått fin färg.
En fantastiskt flexibel låda kött
Vår Stamkundslåda har ingen bindningstid och du kan byta innehåll så ofta du vill. Välj dina ekologiska favoriter och variera dina leveranser för att passa ditt hushåll!
BYGG DIN EGEN STAMKUNDSLÅDA