45 min
4 port

Ingredienser

  • 800 g potatis
  • 100 g smör
  • 100 g parmesanost
  • 1-2 pressade vitlöksklyftor
  • 0,5 tsk italiensk salladskrydda

Parmesanpotatis

Det här receptet passar att laga med:
Tillbehör

Gör så här:

  1. Sätt ugnen på 225°.
  2. Smält smöret och häll ner i en ugnsfast form. Riv parmesanen och blanda ner hälften i smöret tillsammans med pressad vitlök och italiensk salladskrydda.
  3. Halvera potatisarna och lägg dem med snittytan ner i smörblandningen.
  4. Häll resterande parmesan över potatisen.
  5. Baka i ugnen i 30 minuter eller tills potatisen är färdig och har fått fin färg.

Fler recept med Tillbehör

  • Laxtoast
    4 port
    Tillbehör
  • Färskostpaj med varmrökt lax och sparris
    6–8 port
    Tillbehör
  • Potatisterrin
    4 port
    Tillbehör
  • Brysselkål med honung, chevre och rucola
    4 port
    Tillbehör

En fantastiskt flexibel låda kött

Vår Stamkundslåda har ingen bindningstid och du kan byta innehåll så ofta du vill. Välj dina ekologiska favoriter och variera dina leveranser för att passa ditt hushåll!

BYGG DIN EGEN STAMKUNDSLÅDA