Vi bjussar på valfri jubileumslåda

I år fyller vi 10 år! Det vill vi fira genom att bjussa dig på valfri köttlåda ur vårt jubileumssortiment om du köper Stamkundslådan 10 gånger under 2023*. För – vi skulle inte ha något att fira om det inte vore för dig, och alla andra kära kunder.

Ett festligt kalas rymmer många läckerheter, därför kommer vi därtill vid din 4:e och 7:e leverans packa ned utsökt goda överraskningar i din låda.

Tips! För att säkerställa 10 leveranser under året och slippa hålla koll på antalet själv – välj leveransintervall var 4:e vecka.

Att uppfylla för att få en fri jubileumslåda

✔ Under 2023 (1 januari – 31 december) få hem 10 Stamkundslådor till ett värde av minst 1695 kr/st.

Att uppfylla för att få överraskningar

✔ Ta din 4:e Stamkundslåda senast 4 juni.

✔ Ta din 7:e Stamkundslåda senast 30 september.

För att ta del av erbjudandet behöver du ta emot leverans av 10 Stamkundslådor med ett minsta värde på 1695 kr/st (vi räknar även tillval) under kalenderåret 2023.
Vi håller koll på antalet lådor du tar under året och ser till att du får din fria jubileumslåda tillsammans med en nästkommande leverans. Vill du enbart ha din jubileumslåda tillkommer leveranskostnad på 39 kr, kontakta i så fall vår kundservice för att planera din leverans.
Jubileumslådorna kommer finnas tillgängliga för leverans under 2023 och till och med sista februari 2024. Jubileumssortimentet består av utvalda lådor med kött och mathantverk i säsong. Presenteras snart!

Vi förbehåller oss rätten till ändringar i villkor och sortiment.

Du missar inga godbitar under året

Genom att få hem Stamkundslådan var 4:e vecka tajmar du alla nyheter under året. Du prickar också in säsongen för vilt, lamm och grillning – då kommer du kunna välja många riktigt goda detaljer.