Högrev
Högreven är en fettrik detalj som lämpar sig utmärkt i ett långkok, men också att skiva och steka eller grilla! Låt den gå på låg värme i ugn, till några grader under önskad innertemperatur, innan du ger den yta i stekpannan eller på grillen.
Beskrivning
Fett- och smakrik detalj som sitter precis bredvid entrecoten på djuret. Briljerar i långkok, men går utmärkt att skiva och steka eller grilla! Låt den komma upp i temperatur på låg värme i ugnen, till några grader under önskad innertemperatur, innan du ger den yta i stekpannan eller på grillen.
Högrev varje dag!
Laga högrev som chili eller pulled beef på helgen och plocka fram resterna till vardagsmiddagen. Servera med sallad eller på bröd.Recept för din högrev
- Högrevschili med svarta bönor och chipotle
- Kalops med kokt potatis och rödbetor
- Boeuf Bourguignon
För dig som vill ha en utmaning
- Mal till färs och gör egna burgare
- Grilla eller stek på låg värme under lång tid
- Rökgrilla länge på låg värme till en fint inpyrd barbeque-stek.
Mer information
Bundle Points | 5 |
---|---|
Ursprungsmärkning | KRAV |
Badge | Perfekt till långkoket |