Påskmaten är här – beställ din låda nu!
Påskmaten är här – beställ din låda nu!
30 min
8 port

Ingredienser

  • 1 förkokt julskinka
  • 1 dl lönnsirap
  • 1/2 dl ljust muscovadosocker
  • 1 msk bourbon
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 tumbit riven ingefära (10–15 g)
  • Kryddnejlikor

Bourbonglaserad julskinka

Det här receptet passar att laga med:
Julskinka

Gör så här:

  1. Sätt ugnen på 225°.
  2. Ta bort eventuell svål på julskinkan och skär ett rutmönster i fettet.
  3. Blanda alla ingredienser och pensla över skinkan innan den går in i ugnen i ca 20–25 min. När halva tiden har gått – ta ut skinkan och pensla med glace en gång till.
  4. Sätt en nejlika i varje ruta, tranchera och servera!

Fler recept med Julskinka

  • Laggbrödssnittar med julskinka
    8 port
    Julskinka| vildsvinsskinka| kassler

En fantastiskt flexibel låda kött

Vår Stamkundslåda har ingen bindningstid och du kan byta innehåll så ofta du vill. Välj dina ekologiska favoriter och variera dina leveranser för att passa ditt hushåll!

BYGG DIN EGEN STAMKUNDSLÅDA