ca 15 min
ca 4-8 port

Du behöver

  • 1 julskinka
  • 1 ägg
  • 3 msk senap
  • 0,5-1 msk socker
  • ströbröd

Griljera julskinka

Det här receptet passar att laga med:
Julskinka

Gör så här:

  1. Ta ur skinkan ur dess förpackning och torka den torr med hushållspapper. Spadet kan med fördel användas som smaksättare till dopp i grytan.
  2.  Blanda ägg, senap och socker. Tillsätt eventuellt lite ströbröd som bindemedel om blandningen inte fäster på skinkan.
  3. Pensla blandningen på skinkan och strö därefter över ströbröd så att det täcker hela överdelen.
  4. Sätt in i ugnen på 200 grader tills griljeringen fått fin färg. Ca 7-10 minuter.
  5. Ta ut skinkan och låt den kallna innan den skärs i tunna skivor och serveras.

Fler recept med Julskinka

  • Griljera julskinka
    ca 4-12 port
    Julskinka

Bygg en köttlåda med dina favoriter!

Välj mellan våra högkvalitativa ekologiska köttdetaljer och skräddarsy ditt egna innehåll.

BYGG DIN EGNA LÅDA