God mat för hela dagen
I Mors dag-lådan får du riktigt god mat för en hel dag – från frukost till kvällsmys. Till middag har vi valt ut vår finaste nötdetalj: oxfilé. Stek någon minut på vardera sida och servera med god parmesanpotatis, en fräsch sallad och en mustig rödvinsås. Mums!

Till frukost får du tjocka skivor, alspånsrökt bacon, flatrökt skinka med en välbalanserad röksmak och vår milda, nötiga och en aning syrliga frukostost Fjällvallen.
För att avrunda dagen tillsammans med något gott att dricka finns krämig brieost, hemkokt hjortronmarmelad som passar utmärkt till osten, smakrik fänkålssalami och knäckebröd med en ton av ramslök.
Prisbelönt mathantverk
Våra vänner på Skärvångens Bymejeri ystar ostar så det står härliga till. Och goda är dem! De har kammat hem två guldmedaljer i SM i mathantverk för brieosten du får i lådan. Låt den med fördel bli rumstempererade innan du äter den för att aromerna ska blomma ut ordentligt.
Likt Skärvången är Lokal, ett ekologiskt bageri utanför Kumla, flerfaldigt prisbelönta i SM i mathantverk för deras surdegsbröd. I det här fallet perfekt smaksatt med ramslök.
Ljuvligt god chark och hemkokt marmelad
På Fågelberget, norr om Strömsund, befinner sig Margona och lufttorkar och kallröker fänkålssalamin som har en bra balans av fänkål- och rödvinssmak.
Den goda hjortronmarmeladen, som verkligen gifter sig med brieosten, kokar Berit för hand hemma på Rönngården i Jämtland. Hon och hennes man Per ansvarar för hela kedjan: från att plocka bären till att sätta på etiketter på burkarna.

Ekologiskt kött från svenska gårdar
Allt vårt kött kommer från ekologiska gårdar där djuren är uppfödda på gräs och örter, och tillbringar många månader utomhus. Förutom att det gör stor skillnad för smaken främjar det den biologiska mångfalden. Bra va?!
Begränsat antal
Mors dag-lådan har vi i ett begränsat antal. Passa på att beställa.