
Varmrökt älgstek
Smakrik varmrökt älgstek med mild rökkaraktär. Ett viltkött från svenska skogar, redo att skivas och serveras.
Varmrökning framhäver viltköttets naturliga smak.
Om vår varmrökta älgstek
Vår varmrökta älgstek görs på älgkött från skogarna runt Fågelberget i Gäddede. Genom varsam varmrökning får köttet en mild röksmak som balanserar köttets tydliga viltsmak. Perfekt att skiva tunt och njuta av på charkbrickan till ett kallt glas öl eller på tunnbröd med smör hälsar Margona på Fågelberget.
Serveringstips varmrökt älgstek
Varmrökt älgstek är färdig att äta och bäst serverad i tunna skivor. Den passar utmärkt på en charkbricka med picklade grönsaker, i en matig sallad eller på nybakat bröd med en klick pepparrot.
Recept med vilt
Se alla receptLäs mer om Gårdssällskapet
På Gårdssällskapet kan matälskare köpa kött direkt från bonden med gott samvete. Vi är länken mellan gård och hushåll, och levererar färskt svenskt, ekologiskt kött hem till dig.