
60 min
4 port
Ingredienser
- 600 g kycklinglårfiléer
- 1 msk dijonsenap
- 20 blad färsk salvia
- 8 kvistar färsk rosmarin
- 1 paket bacon
- 100 g färska champinjoner
- 1 dl vitt vin
- 2 dl grädde
- 1 hönsbuljongtärning
- salt och peppar
- Garnering : färska örter
Baconlindad kyckling
Det här receptet passar att laga med:
Kycklinglår
Gör så här:
- Pensla lårfiléerna med senap och fördela salviabladen över lårbitarna. Lägg en liten kvist rosmarin på varje och vira en baconskiva runt.
- Stek gyllenbruna i en panna. Skiva champinjonerna och låt dem steka med någon minut.
- Häll på vin och grädde och smula i hönsbuljongtärningen. Låt småputtra i ca 20 minuter under lock.
- Smaka av såsen med salt och peppar och garnera ev med lite salviablad och andra färska örter.
- Serveras med potatis eller ris och förvällda haricots verts.

En fantastiskt flexibel låda kött
Vår Stamkundslåda har ingen bindningstid och du kan byta innehåll så ofta du vill. Välj dina ekologiska favoriter och variera dina leveranser för att passa ditt hushåll!
BYGG DIN EGEN STAMKUNDSLÅDA