Kära du! Just nu har vi hög efterfrågan. Läs mer här om Gårdssällskapets arbete för att säkra leveranser.
Tillfälliga förändringar till följd av COVID-19. Läs mer
ca 40 min
ca 4 port

Biff Rydberg

  • 600 g oxfile 
  • 700 g potatis 
  • 2 st stora gula lökar 
  • 50 g smör 
  • 3 msk rapsolja 
  • Salt och peppar 
  • Grov senap och persilja till servering

Biff Rydberg

Det här receptet passar att laga med:
Oxfilé

Gör så här:

  1. Skär potatisen och köttet i tärningar cirka 1x1 cm och hacka löken.
  2. Börja med att steka potatisen i lite av smöret och oljan tills den fått färg och mjuknat. Smaka av med salt och peppar.
  3. Stek sedan löken i smör till den börjat få färg.
  4. Stek köttet sist på hög värme i smör och olja och smaka av med salt och peppar. Köttet ska få färg men inte bli genomstekt.
  5. Hacka persilja och strö över tallriken och servera med senap.

Fler recept med Oxfilé

  • Oxfilé med parmesanrösti och rödvinssås
    4 port
    Oxfilé
  • Oxfilé med hasselbackspotatis
    ca 2-4 port
    Oxfilé
  • Oxfilépasta med tryffel och parmesan
    ca 4-6 port
    Oxfilé

En fantastiskt flexibel låda kött

Vår Stamkundslåda har ingen bindningstid och du kan byta innehåll så ofta du vill. Välj dina ekologiska favoriter och variera dina leveranser för att passa ditt hushåll!

BYGG DIN EGEN STAMKUNDSLÅDA