ca 40 min
ca 4 port

Biff Rydberg

  • 600 g oxfile 
  • 700 g potatis 
  • 2 st stora gula lökar 
  • 50 g smör 
  • 3 msk rapsolja 
  • Salt och peppar 
  • Grov senap och persilja till servering

Biff Rydberg

Det här receptet passar att laga med:
Oxfilé

Gör så här:

  1. Skär potatisen och köttet i tärningar cirka 1x1 cm och hacka löken.
  2. Börja med att steka potatisen i lite av smöret och oljan tills den fått färg och mjuknat. Smaka av med salt och peppar.
  3. Stek sedan löken i smör till den börjat få färg.
  4. Stek köttet sist på hög värme i smör och olja och smaka av med salt och peppar. Köttet ska få färg men inte bli genomstekt.
  5. Hacka persilja och strö över tallriken och servera med senap.

Fler recept med Oxfilé

  • Oxfilépasta med tryffel och parmesan
    ca 4-6 port
    Oxfilé| Rostasfilé
  • Helstekt oxfilé med krispig broccoli och svampsås
    ca 4 port
    Oxfilé
  • Oxfilé med hasselbackspotatis och rödvinssås
    ca 2-4 port
    Oxfilé
  • Oxfilé provencale
    ca 4 port
    Oxfilé| Rostasfilé

Bygg en köttlåda med dina favoriter!

Välj mellan våra högkvalitativa ekologiska köttdetaljer och skräddarsy ditt egna innehåll.

BYGG DIN EGNA LÅDA