Kära du! Just nu har vi hög efterfrågan. Läs mer här om Gårdssällskapets arbete för att säkra leveranser.
Tillfälliga förändringar till följd av COVID-19. Läs mer
45 min
4-6 port

Ingredienser

  • 800 g potatis
  • 1 rödlök
  • 50 g kapris 
  • 50 g rädisor
  • 50 g sparris
  • 1 kruka persilja

Fransk dressing

  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 2 tsk dijonsenap
  • 4 msk olivolja
  • 1 msk vatten
  • 1 tsk kaprisspad 
  • 1/2 tsk salt
  • Svartpeppar

Fransk potatissallad

Det här receptet passar att laga med:
Tillbehör

Gör så här:

    1. Koka potatisen ca 30 minuter i lättsaltat vatten. 

    2. Skiva sparrisen och stek eller grilla ca 5 minuter. 

    3. Blanda dressingen och ställ åt sidan. 

    4. Hacka persilja, skiva rädissor, lök och dela upp sparrisen i önskad storlek. Lägg i en skål. 

    5. Blanda ihop kokt potatis, grönsaker och dressing. Toppa med kapris, salt, peppar och eventuellt lite extra persilja. 

Fler recept med Tillbehör

  • Grillad gemsallad med fetaost och syrad lök
    4-6 port
    Tillbehör
  • Grillad majskolv med västerbottenost
    4-6 port
    Tillbehör
  • Grillad sparris med parmesan och ruccola
    4-6 port
    Tillbehör
  • Grillad zucchinisallad
    4 port
    Tillbehör

Bestäm innehållet i din köttlåda själv.

Kyckling av högsta kvalité eller falukorv utan onödiga tillsatser? Med stamkundslådan får du alltid en variation av ekologiska köttdetaljer som passar hela familjen. Välj dina 8 favoriter så levererar vi den direkt hem till dig. Vilka bitar väljer du?

BÖRJA BYGGA STAMKUNDSLÅDA