Fransk potatissallad
45 min
4-6 port
Ingredienser
- 800 g potatis
- 1 rödlök
- 50 g kapris
- 50 g rädisor
- 50 g sparris
- 1 kruka persilja
Fransk dressing
- 1 msk vitvinsvinäger
- 2 tsk dijonsenap
- 4 msk olivolja
- 1 msk vatten
- 1 tsk kaprisspad
- 1/2 tsk salt
- Svartpeppar
Gör så här
-
Koka potatisen ca 30 minuter i lättsaltat vatten.
-
Skiva sparrisen och stek eller grilla ca 5 minuter.
-
Blanda dressingen och ställ åt sidan.
-
Hacka persilja, skiva rädissor, lök och dela upp sparrisen i önskad storlek. Lägg i en skål.
-
Blanda ihop kokt potatis, grönsaker och dressing. Toppa med kapris, salt, peppar och eventuellt lite extra persilja.


