45 min
4-6 port

Ingredienser

  • 800 g potatis
  • 1 rödlök
  • 50 g kapris 
  • 50 g rädisor
  • 50 g sparris
  • 1 kruka persilja

Fransk dressing

  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 2 tsk dijonsenap
  • 4 msk olivolja
  • 1 msk vatten
  • 1 tsk kaprisspad 
  • 1/2 tsk salt
  • Svartpeppar

Fransk potatissallad

Det här receptet passar att laga med:
Tillbehör

Gör så här:

    1. Koka potatisen ca 30 minuter i lättsaltat vatten. 

    2. Skiva sparrisen och stek eller grilla ca 5 minuter. 

    3. Blanda dressingen och ställ åt sidan. 

    4. Hacka persilja, skiva rädissor, lök och dela upp sparrisen i önskad storlek. Lägg i en skål. 

    5. Blanda ihop kokt potatis, grönsaker och dressing. Toppa med kapris, salt, peppar och eventuellt lite extra persilja. 

Fler recept med Tillbehör

  • Chorizosmör
    4 port
    Tillbehör
  • Filodegspaj med spenat och fetaost
    ca 4–6 port
    Tillbehör
  • Svartkålssallad med blodapelsindressing
    2–4 port
    Tillbehör
  • Örtsalt med olika smaksättningar
    Tillbehör

En fantastiskt flexibel låda kött

Vår Stamkundslåda har ingen bindningstid och du kan byta innehåll så ofta du vill. Välj dina ekologiska favoriter och variera dina leveranser för att passa ditt hushåll!

BYGG DIN EGEN STAMKUNDSLÅDA