20 min
4-6 port

Grillad sparris

  • 500 g sparris
  • 75 g ruccola
  • 50 g parmesan
  • 1 msk olivolja
  • Flingsalt
  • Svartpeppar

    Grillad sparris med parmesan och ruccola

    Det här receptet passar att laga med:
    Tillbehör

    Gör så här:

    • Skär av den nedersta centimetern av sparrisen där känns lite hårdare. Grilla därefter sparrisen på direkt värme ca 5 minuter, vänd då och då. 

    • Lägg ruccolan i botten av ett fat, lägg på den grillade sparrisen och toppa med rikligt med riven parmesan, olivolja, salt och peppar. 

    Fler recept med Tillbehör

    • Chorizosmör
      4 port
      Tillbehör
    • Filodegspaj med spenat och fetaost
      ca 4–6 port
      Tillbehör
    • Svartkålssallad med blodapelsindressing
      2–4 port
      Tillbehör
    • Örtsalt med olika smaksättningar
      Tillbehör

    En fantastiskt flexibel låda kött

    Vår Stamkundslåda har ingen bindningstid och du kan byta innehåll så ofta du vill. Välj dina ekologiska favoriter och variera dina leveranser för att passa ditt hushåll!

    BYGG DIN EGEN STAMKUNDSLÅDA