15 min
4 port

Ingredienser

  • 0,5 rödkål
  • 150 g grönkål
  • 0,5 rödlök
  • 1 paprika
  • 1 syrligt äpple

Dressing

  • 1 citron
  • 1 msk äppelcidervinäger
  • 0,5 dl olivolja
  • 2 tsk dijonsenap
  • 1 tsk honung
  • 1 vitlöksklyfta
  • Ca 1 krm salt
  • Ca 1 krm svartpeppar

 

 

Världens godaste kålsallad

Det här receptet passar att laga med:
Tillbehör

Gör så här:

  1. Finstrimla rödkål, grönkål, rödlök, paprika och ett syrligt äpple.
  2. Pressa juicen från en citron och riv en vitlöksklyfta innan du blandar dem med resterande ingredienser till dressing.
  3. Smaka av med salt och peppar, ca 1 krm av varje.
  4. Ringla dressingen över salladen och blanda ordentligt.

Fler recept med Tillbehör

  • Chorizosmör
    4 port
    Tillbehör
  • Filodegspaj med spenat och fetaost
    ca 4–6 port
    Tillbehör
  • Svartkålssallad med blodapelsindressing
    2–4 port
    Tillbehör
  • Örtsalt med olika smaksättningar
    Tillbehör

En fantastiskt flexibel låda kött

Vår Stamkundslåda har ingen bindningstid och du kan byta innehåll så ofta du vill. Välj dina ekologiska favoriter och variera dina leveranser för att passa ditt hushåll!

BYGG DIN EGEN STAMKUNDSLÅDA