Klaras korvtoppings
15 min
4 port
Räkröra
- 1 burk (ca 200 g) handskalade räkor i lake
- Finhackad gräslök
- 1/2 citron
- 2 -3 msk majonnäs
- 1 msk creme fraiche
- Salt och svartpeppar
- Dill (valfritt)
Tomat & fetaoströra
- Ca 200 g små tomater
- 1/2 paket (75 g) fetaost
- Bladpersilja och eller basilika
- Olivolja
- Citronsaft
- Lite sherryvinäger
- Salt och svartpeppar
Gör så här
Räkröra
- Finhacka gräslök och dill.
- Rör ihop alla ingredienser till räkröran i en skål.
Tomat och fetaoströra
- Hacka tomater.
- Smula fetaost
- Finhacka persilja eller basilika
- Blanda ihop allt i en skål.
Toppa rörorna på goda ekologiska korvar. Förslagsvis Gårdssällskapets heta eller vår ramslökskorv.


