Klaras korvtoppings

15 min
4 port

Räkröra

  • 1 burk (ca 200 g) handskalade räkor i lake 
  • Finhackad gräslök 
  • 1/2 citron 
  • 2 -3 msk majonnäs 
  • 1 msk creme fraiche 
  • Salt och svartpeppar 
  • Dill (valfritt)

Tomat & fetaoströra

  • Ca 200 g små tomater
  • 1/2 paket (75 g) fetaost 
  • Bladpersilja och eller basilika
  • Olivolja 
  • Citronsaft
  • Lite sherryvinäger 
  • Salt och svartpeppar

Gör så här

Räkröra

  1. Finhacka gräslök och dill.
  2. Rör ihop alla ingredienser till räkröran i en skål.

Tomat och fetaoströra

  1. Hacka tomater.
  2. Smula fetaost
  3. Finhacka persilja eller basilika
  4. Blanda ihop allt i en skål.

Toppa rörorna på goda ekologiska korvar. Förslagsvis Gårdssällskapets heta eller vår ramslökskorv.

Fler recept med tillbehör

Se alla recept

En ekologisk köttprenumeration

Färskt ekologiskt kött från svenska gårdar varje månad, eller när du vill. Du väljer innehåll och dag, vi levererar!