3 h
4 port

Ingredienser

  • 500 g lammrostbiff
  • 25 g smör
  • 1 kvist salvia
  • 1 kvist rosmarin
  • 1 vitlöksklyfta

Vispat brynt salviasmör

  • 200 g smör
  • Salvia

Lammrostbiff sous vide

Det här receptet passar att laga med:
Lammrostbiff

Gör så här:

  1. Torka av all vätska på rostbiffen med hushållspapper. Krydda ordentligt med salt och peppar. Lägg ner köttet i en vakuumpåse och tillsätt smör, salvia, rosmarin och en vitlöksklyfta. Förslut påsen och lägg ner i ditt vattenbad.
  2. Sätt din sous vide på önskad innertemperatur i 2,5h. 58° för rare, 60° för medium och 70° för well done.
  3. Hetta upp en stekpanna till medelhög värme. Börja med att steka rostbiffen med fettkappan nedåt. Stek någon minut per sida så att köttet får en fin yta.
  4. Servera med parmesanpotatis, potatisgratäng eller ditt favorittillbehör!

Vispat brynt salviasmör

  1. Bryn smör tillsammans med ett par kvistar salvia.
  2. För över smöret till en burk med lock och låt svalna i kylen.
  3. Vispa smöret fluffigt och servera till ditt kött.

Fler recept

  • Pestopotatis
    2–4 port
    Tillbehör
  • Tzatziki
    4 port
    Tillbehör
  • Grilldade kotletter med pestopotatis och tzatziki
    4–6 port
    Premiumkotletter
  • Grillad njurtapp med bakpotatis
    4–6 port
    Njurtapp

En fantastiskt flexibel låda kött

Vår Stamkundslåda har ingen bindningstid och du kan byta innehåll så ofta du vill. Välj dina ekologiska favoriter och variera dina leveranser för att passa ditt hushåll!

BYGG DIN EGEN STAMKUNDSLÅDA