30 min
4-6 port

Ingredienser

  • 200 g rödbetor
  • 200 g rödkål
  • 1 rödlök
  • 2 dl majonnäs
  • 1.5 dl creme fraiche
  • 1 tsk dijonsenap
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk svartpeppar 

Rödbetscoleslaw

Det här receptet passar att laga med:
Tillbehör

Gör så här:

  1. Skala rödbetor och lök. Strimla eller riv rödkål, rödbetor och lök.
  2. Blanda creme fraiche, majonnäs, dijon, salt och peppar i en skål.
  3. Blanda ihop allt i en skål och låt stå kallt gärna en timme. 

Fler recept med Tillbehör

  • Grillad gemsallad med fetaost och syrad lök
    4-6 port
    Tillbehör
  • Fransk potatissallad
    4-6 port
    Tillbehör
  • Grillad majskolv med västerbottenost
    4-6 port
    Tillbehör
  • Grillad sparris med parmesan och ruccola
    4-6 port
    Tillbehör

En fantastiskt flexibel låda kött

Vår Stamkundslåda har ingen bindningstid och du kan byta innehåll så ofta du vill. Välj dina ekologiska favoriter och variera dina leveranser för att passa ditt hushåll!

BYGG DIN EGEN STAMKUNDSLÅDA