2 h
4 port
Ingredienser
- 500 g rödlök
- 0,75 dl balsamvinäger
- 0,75 dl strösocker
- 0,75 dl rött vin
- 0,5 tsk salt
- Rapsolja
Rödlöksmarmelad
Det här receptet passar att laga med:
Tillbehör
Gör så här:
- Skala och skiva rödlöken. Hetta upp olja i en kastrull och fräs löken 2–3 minuter utan att den tar färg, men så att den börjar mjukna.
- Tillsätt resterande ingredienser och låt puttra i 1–2h.
- Häll upp i väl rengjord glasburk.
- Serveras med fördel till viltkött eller på en högrevsburgare.
En fantastiskt flexibel låda kött
Vår Stamkundslåda har ingen bindningstid och du kan byta innehåll så ofta du vill. Välj dina ekologiska favoriter och variera dina leveranser för att passa ditt hushåll!
BYGG DIN EGEN STAMKUNDSLÅDA