Midsommarpaket

Ca 1.8 kg

Prisbelönt fjällfisk, krämiga KRAV-märkta gårdsägg och handinlagd sill. När du vill bjuda på det godaste till midsommar!

Psst. Det finns fler goda midsommarbitar i kassan.

När vill du ha din leverans?
Välj leveransdatum
495:-
  • Kött från svenska ekogårdar
  • Leverans till din dörr

Innehåll - Midsommarpaket

1 x 300 g

Smakrik fjällröding från Malgomajsjön i Vilhelmina, som Martin Bergman på Bergmans Fisk & Vilt torrsaltat och kallrökt med granris och sälgved. Vinnare i Nordic Artistan Food Awards 2022 med motiveringen: "En råvara som tagits omhand med stor känsla och kunskap och förädlats till en smakmässig hantverkssuccé!". 

Innehållsförteckning: Fjällröding, salt, vitpeppar och socker. 

 

1 x 350 g

Citrongravad regnbågsfilé från Vilhelmina i Lappland. Efter att fjällfisken har fiskats upp ur Malgomajsjön gravas den hos Martin Bergman för hand. Hantverket som förädlats i generationer har gjort honom till flerfaldig guldmedaljör i fiskklassen i SM i mathantverk.

Ingredienser:
Regnbåge (svensk, odlad), salt, socker, citronskal, vitpeppar. 

1 x 275 g

En krämig, klassisk senapssill från Bergmans Fisk & Vilt, med en välbalanserad smak av senap.

Ingredienser: 150 g sill från Norge (clupea herengus), senap, majonnäs (rapsolja, ägg, ättika, cayennepeppar, senapsfrö), olja, vinäger, ättika, socker, salt, dill, kryddor.

2 x 370 g

KRAV-märkta ägg från Alsbo ägg. Alla från frigående höns, och med krämig och nästan söt gula. Oslagbara i smak!

1 x 150 g

Delikatessåsen är en krämig variant av hovmästarsås. Fungerar utmärkt till såväl regnbågsfilén som fjällrödingen. Noga utvald i ett samarbete med Prinsens sill och sallader. 

Ingredienser: Grädde (visp 40%), svensk pressad rapsolja, vatten, gult senaps- frö, socker, ättika, vinäger (innehåller sulfit), salt, kryddor, dill.

OBS! Vikten på produkterna är ungefärliga och kan variera något.

* Obligatoriska fält

Beskrivning

Vårt Midsommarpaket innehåller ett urval av klassisk svensk högtidsmat från våra skickliga mathantverkare. Komplettera det med nypotatis och gräddfil och du har ett midsommarbord.

All mat har en hållbarhet som sträcker sig bortom midsommar!


Innehåll

  • Kallrökt fjällröding ca 300 g
  • Citrongravad regnbåge ca 350 g
  • Senapssill ca 275 g
  • 6 KRAV-ägg
  • Delikatessås, till fisken ca 150 g

Bergmans Fisk & Vilt
Bergmans Fisk & Vilt i Vilhelmina hittar vi Martin Bergman som gravar regnbågsfilén, röker rödingen och lägger in sillen till midsommar. Martins fiskhantverk finns i generna: gammelfarfar var fiskare. Bergmans Fisk & Vilt har flera SM-guld i mathantverk i bagaget, och det är inget som förvånar oss! Det blev exempelvis guldmedalj för den kallrökta fjällrödingen när nordiska mästerskapen i mathantverk 2022 gick av stapeln! 

Ägg från frigående höns 
De KRAV-märkta äggen kommer från Alsbo ägg, har en djupgul gula och smakar som ägg ska smaka. Hönorna som värpt äggen har fått picka och sprätta som de behagar – ute och inne – året om.

Utsökt delikatessås 
Vår delikatessås är noggrant utvald tillsammans med Prinsens Sill & Sallader. En krämig variant på hovmästarsås och en ständigt kundfavorit!

Vi kör hem lådan till dig  
Vi levererar lådan hem till din dörr 12–22 juni. 

Antalet är begränsat, så vänta inte med beställningen!

Mer information

Mer information
Badge Sista chansen!

Byt produkt mot:

Avbryt Detta är felmeddelande
Stäng