Bogbladskotletter
Bogbladskotlett är skivade kotletter av bogen. Tack vare sitt fina, marmorerade kött och att benet sitter kvar är den smakrik, och går bra att steka, grilla eller göra gryta på.
Beskrivning
Bogbladskotlett är skivad kotlett från bog. En välmarmorerad detalj som passar oavsett om du vill grilla, steka eller göra en god gryta som får puttra i timmar.
Långkok med bogbladskotletter? Prova att smaksätta med:
- Tomat & fänkål
- Rödvin & timjan
- Coca Cola & ingefära
Recept att prova
Bogbladskotletter med krämig champinjonsås.Tre tillfällen med bogbladskotletter
- Snabb middag - stek i panna och ät tillsammans med klyftpotatis
- Asiatiskt i en Bahn mi - vietnamesisk baguette
- Pasta - låt köttet puttra i en härlig tomatsås
Mer information
Bundle Points | 4 |
---|---|
Ursprungsmärkning | KRAV |