Fläskfärs
Smakrik och saftig fläskfärs från svenska ekogårdar. Perfekt i klassiker som kålpudding, saftiga köttbullar eller i asiatisk matlagning. Ca 20-25 % fetthalt.
Blanda med nötfärs för saftigare köttbullar och pannbiffar.
Om vår fläskfärs
100% svenskt ekologiskt KRAV-märkt fläskkött.
Så tillagar du fläskfärs
Fläskfärs fungerar utmärkt både i svenska husmansklassiker och i mer moderna rätter. Använd den till att forma köttbullar eller järpar och sjud försiktigt i buljong eller tomatsås för extra smak. Den höga fetthalten gör färsen särskilt bra att blanda med magrare kött som nöt- eller viltfärs. Prova den även i asiatiska dumplings, på nudlar eller i asiatiska tacos med koriander och chili.
Imponera med hemmagjorda dumplings fyllda med fläskfärs.
Recept med fläskkött
Se alla receptLäs mer om Gårdssällskapet
På Gårdssällskapet kan matälskare köpa kött direkt från bonden med gott samvete. Vi är länken mellan gård och hushåll, och levererar färskt svenskt, ekologiskt kött hem till dig.


