30 min
6 port

Ingredienser

  • 500 g dadlar
  • 150 g bacon
  • 50 g ädelost

Baconlindade dadlar med ädelost

Det här receptet passar att laga med:
Bacon

Gör så här:

  1. Sätt ugnen på 250 grader. Ta kärnan ur dadlarna om du inte har kärnfria. Skiva upp ädelosten i mindre skivor och dela baconet på mitten. 
  2. Montera genom att ta en dadel, en bit ädelost och linda runt baconet. Lägg i en ugnsfast form. 

  3. Stoppa formen i ugnen ca 5 minuter eller tills munsbitarna får en gyllenbrun färg. 

Fler recept med Bacon

  • Amerikanska pannkakor med bacon
    3-4 port
    Bacon
  • Fetaostpasta med bacon
    4 port
    Bacon
  • Potatis-i-skalet-paj med ost och bacon
    6-8 port
    Bacon
  • Pizzabullar
    4 port
    Flatrökt skinka| bacon

En fantastiskt flexibel låda kött

Vår Stamkundslåda har ingen bindningstid och du kan byta innehåll så ofta du vill. Välj dina ekologiska favoriter och variera dina leveranser för att passa ditt hushåll!

BYGG DIN EGEN STAMKUNDSLÅDA