30 min
6 port

Ingredienser

  • 500 g dadlar
  • 150 g bacon
  • 50 g ädelost

Baconlindade dadlar med ädelost

Det här receptet passar att laga med:
Bacon

Gör så här:

  1. Sätt ugnen på 250 grader. Ta kärnan ur dadlarna om du inte har kärnfria. Skiva upp ädelosten i mindre skivor och dela baconet på mitten. 
  2. Montera genom att ta en dadel, en bit ädelost och linda runt baconet. Lägg i en ugnsfast form. 

  3. Stoppa formen i ugnen ca 5 minuter eller tills munsbitarna får en gyllenbrun färg. 

Fler recept med Bacon

  • Raggmunk med knaperstekt bacon
    4 port
    Bacon| Tärnat bacon
  • Krämig gorgonzolapasta med bacon och päron
    Bacon
  • Glass med baconströssel
    ca 6 port
    Bacon
  • Krämig carbonara
    ca 4 port
    Bacon

En fantastiskt flexibel låda kött

Vår Stamkundslåda har ingen bindningstid och du kan byta innehåll så ofta du vill. Välj dina ekologiska favoriter och variera dina leveranser för att passa ditt hushåll!

BYGG DIN EGEN STAMKUNDSLÅDA