Kära du! Just nu har vi hög efterfrågan. Läs mer här om Gårdssällskapets arbete för att säkra leveranser.
Tillfälliga förändringar till följd av COVID-19. Läs mer
30 min
6 port

Ingredienser

  • 500 g dadlar
  • Ca 150 g bacon
  • 50 g ädelost

Baconlindade dadlar med ädelost

Gör så här:

  1. Sätt ugnen på 250 grader. Ta ur kärnan ur dadeln om du inte har kärnfria. Skiva upp ädelosten i mindre skivor och dela baconet på mitten. 
  2. Montera genom att ta en dadel, en bit ädelost och linda runt baconet. Lägg i en ugnsfast form. 

  3. Stoppa in formen i ugnen ca 5 minuter eller tills dem får en gyllenbrun färg. 

En fantastiskt flexibel låda kött

Vår Stamkundslåda har ingen bindningstid och du kan byta innehåll så ofta du vill. Välj dina ekologiska favoriter och variera dina leveranser för att passa ditt hushåll!

BYGG DIN EGEN STAMKUNDSLÅDA