 
        Bookmaker toast med ryggbiff och pepparrot
30 min
                4 port
            Ryggbiff
- 600 g ryggbiff
- 1 msk salt
- 1 tsk svartpeppar
- 1 msk smör
- 1 vitlöksklyfta
Tillbehör
- 200 g tomater
- 2 dl majonnäs
- 1 msk dijonsenap
- 1 romansallad
- 4 ägg
- 1 rödlök
- 1 baguette
- 100 g färsk pepparrot
Gör så här
- Lägg fram köttet i rumstemperatur, har du det i bit så skär i 4 lika stora skivor. Salta och peppra.
- 
Stek i en väldigt het panna med lite olja i botten ca 2 minuter på varje sida. Efter 2 minuter på varje sida tar du av stekpannan från plattan, lägger i en klick smör och vitlöken för att ösa köttet med. När köttet är 55 grader så lägger du dom åt sidan och låter vila minst 10 minuter. Ställ tillbaka stekpannan på plattan, ha i en klick smör till och stek därefter brödet i samma panna. 
- 
Blanda majonnäsen med dijonsenapen och smaka upp med salt och peppar. 
- 
Skiva dina grönsaker separera äggvitan från gulan och riv pepparroten. Skiva tillsist köttet och montera ihop din smörgås. 
 
 
                 
                         
                         
                         
                        

