1 h
4 port

Ingredienser

Buljong

  • 1/2 chili, finhackad
  • 3 schalottenlökar, finhackade
  • 3 vitlöksklyftor, finhackade
  • 3 cm ingefära, finhackad
  • 1,5 liter hönsbuljong
  • 2 msk soja
  • 1 msk fisksås

Topping

  • 2 ryggbiffar, stekta medium rare och skivade
  • 250 g äggnudlar
  • Hönsbuljongtärning
  • 1 rödlök, skivad tunt
  • 2 salladslökar, skivade
  • 250 g champinjoner, skivade
  • 1 lime, delad i klyftor
  • Böngroddar
  • 1 pak choi, delad
  • Chili, skivad
  • Koriander
  • Salt och peppar

Pho med ryggbiff

Det här receptet passar att laga med:
Ryggbiff

Gör så här:

  1. Hetta upp olja i en kastrull och stek chili, schalottenlök, vitlök och ingefära utan att det tar färg.
  2. Häll på buljong, soja och fisksås.
  3. Låt puttra cirka 30–40 minuter, smaka av.
  4. Salta och peppra köttet.
  5. Koka nudlar enligt anvisningar med en hönsbuljongtärning.
  6. Stek köttet mediumrare och skiva.
  7. Lägg i svamp och pak choi någon minut i soppan.
  8. Servera allting med nudlar i botten, på med buljong och toppa med ryggbiff, pak choi, rödlök, chili, salladslök, böngroddar, koriander och lime.

Fler recept med Ryggbiff

  • Catarina Königs råbiff deluxe
    2 port som huvudrätt, 4 som förrätt
    Innanlår| Oxfilé| Ryggbiff
  • Ryggbifftaco med het mangosås
    6 port
    Ryggbiff
  • Plankstek med ryggbiff
    4 port
    Ryggbiff
  • Bookmaker toast med ryggbiff och pepparrot
    4 port
    Ryggbiff

En fantastiskt flexibel låda kött

Vår Stamkundslåda har ingen bindningstid och du kan byta innehåll så ofta du vill. Välj dina ekologiska favoriter och variera dina leveranser för att passa ditt hushåll!

BYGG DIN EGEN STAMKUNDSLÅDA