30 min
6 port

Ingredienser

  • 500 g färsk brysselkål
  • 50 g smör
  • 50 g hasselnötter
  • 1 apelsin
  • 50 g mögelost
  • 150 g tärnat bacon

Brysselkålssallad

Gör så här:

  1. Dela brysselkålen på mitten och klyfta apelsinerna. 
  2. Stek baconet på medelvärme i en panna, när baconet fått gyllenbrun färg lägger du i brysselkålen, hasselnötterna och en klick smör. Stek på medelvärme tills brysselkålen fått fin färg.

  3. Bryn resterande smör i en kastrull.
  4. Smula över mögelost, toppa med brynt smör och apelsinklyftor.

En fantastiskt flexibel låda kött

Vår Stamkundslåda har ingen bindningstid och du kan byta innehåll så ofta du vill. Välj dina ekologiska favoriter och variera dina leveranser för att passa ditt hushåll!

BYGG DIN EGEN STAMKUNDSLÅDA