30 min
6 port

Ingredienser

  • 500 g färsk brysselkål
  • 50 g smör
  • 50 g hasselnötter
  • 1 apelsin
  • 50 g mögelost
  • 150 g tärnat bacon

Brysselkålssallad

Gör så här:

  1. Dela brysselkålen på mitten och klyfta apelsinerna. 
  2. Stek baconet på medelvärme i en panna, när baconet fått gyllenbrun färg lägger du i brysselkålen, hasselnötterna och en klick smör. Stek på medelvärme tills brysselkålen fått fin färg.

  3. Bryn resterande smör i en kastrull.
  4. Smula över mögelost, toppa med brynt smör och apelsinklyftor.

Bygg en köttlåda med dina favoriter!

Välj mellan våra högkvalitativa ekologiska köttdetaljer och skräddarsy ditt egna innehåll.

BYGG DIN EGNA LÅDA