1 h
4–5 port

Ingredienser

  • 500 g viltfärs
  • 1 finhackad rödlök
  • 1 ägg
  • 1 tsk salt
  • 1/2 tsk svartpeppar
  • 1/2 tsk vitpeppar
  • 1/2 rivet äpple
  • 1 dl finhackade kantareller
  • 1 msk viltfond
  • 1/2 dl grädde
  • 2 tsk dijonsenap

Viltfärsbullar

Det här receptet passar att laga med:
Viltfärs

Gör så här:

  1. Stek kantareller och lök i smör.
  2. Blanda alla ingredienser och rulla till bullar.
  3. Stek i smör tillsammans med mer äpple och kantareller. Det går utmärkt att låta bullarna gå klart i ugnen.
  4. Frys in eller servera direkt!

Fler recept

  • Världens köttbullar
    10-12 port
    Nötfärs| lammfärs| fläskfärs| viltfärs
  • Viltköttbullar
    Ca 30 st
    Viltfärs

En fantastiskt flexibel låda kött

Vår Stamkundslåda har ingen bindningstid och du kan byta innehåll så ofta du vill. Välj dina ekologiska favoriter och variera dina leveranser för att passa ditt hushåll!

BYGG DIN EGEN STAMKUNDSLÅDA