Kära du! Just nu har vi hög efterfrågan. Läs mer här om Gårdssällskapets arbete för att säkra leveranser.
Tillfälliga förändringar till följd av COVID-19. Läs mer

Falukorv

HUR SKA JAG TILLAGA FALUKORV?

Falukorv blir lika gott oavsett hur du tillagar den. I ugn tillagas den ofta ugnsgratinerad hel tillsammans med ost, lök och tomat. Ska falukorv kokas, stekas eller grillas skärs den vanligtvis i bitar eller strimlor. 

ALLA RECEPT MED FALUKORV >

Vad innehåller Falukorv?

Gårdssällskapets falukorv har en kötthalt på 84% och består KRAV-märkt fläskkött. Korven har tack vare sin höga kötthalt ett fint tuggmotstånd och är helt fri från socker, gluten, laktos, mjölk-, soja-o ärtprotein och ägg.

ALLA RECEPT MED FALUKORV >

Vad passar falukorv till?

Falukorv är svensk kultur på en tallrik och serveras traditionellt stekt tillsammans med kokt potatis eller som korv stroganoff. Falukorvens milda smak gör att du kan variera och experimentera recepten i det oändliga. Testa tillbehör och smaksätter såsom ädelost, pesto, äpple eller kanske strimlat i en wok tillsammans med vattenkastanjer och bambuskott. 

ALLA RECEPT MED FALUKORV >

Bestäm innehållet i din köttlåda själv.

Kyckling av högsta kvalité eller falukorv utan onödiga tillsatser? Med stamkundslådan får du alltid en variation av ekologiska köttdetaljer som passar hela familjen. Välj dina 8 favoriter så levererar vi den direkt hem till dig. Vilka bitar väljer du?

BÖRJA BYGGA STAMKUNDSLÅDA