Kära du! Just nu har vi hög efterfrågan. Läs mer här om Gårdssällskapets arbete för att säkra leveranser.
Tillfälliga förändringar till följd av COVID-19. Läs mer

Grillkorv

HUR SKA JAG TILLAGA GRILLKORV?

Grillkorv hör såklart hemma på grillen eller i stekpannan. Är det kalasdags och du behöver mat för många hungriga små munnar? Ugnstek korvarna istället så sparar du tid!

ALLA RECEPT MED GRILLKORV >

Vad innehåller grillkorv?

Gårdssällskapets grillkorv har en kötthalt på hela 97%. Korven görs med äkta naturskinn (fjälster) och ger ifrån sig ett härligt knäppande ljud när man tar ett bett av den. Vår grillkorv är fri från gluten, laktos, mjölk, soja,o-ärtprotein och ägg.

ALLA RECEPT MED GRILLKORV >

Vad passar grillkorv till?

Vår grillkorv är underbart god att äta utan en massa avancerade tillbehör. Men är du en av dem som faktiskt hoppar jämfota av förtjusning när det gäller att testa nya kombinationer så fungerar det minst lika bra! Korvens milda smak gör att du kan uppgradera din topping från klassikerna ketchup och senap till det mesta du kan tänka dig.Toppa grillkorven med exempelvis egengjord coleslaw, mangosallad, BBQ-sås, guacamole, surkål, picklad rödlök eller byta ut den rostade löken mot baconbitar.

ALLA RECEPT MED GRILLKORV >

Bestäm innehållet i din köttlåda själv.

Kyckling av högsta kvalité eller falukorv utan onödiga tillsatser? Med stamkundslådan får du alltid en variation av ekologiska köttdetaljer som passar hela familjen. Välj dina 8 favoriter så levererar vi den direkt hem till dig. Vilka bitar väljer du?

BÖRJA BYGGA STAMKUNDSLÅDA