Högrevsfärs
HUR SKA JAG TILLAGA HÖGREVSFÄRS?
Högrevsfärs är en tacksam vardagsmat där du kan variera recepten i det oändliga. Färs har en kortare hållbarhet än andra detaljer just på grund av att den är mald. Tack vare sin fetthalt och köttiga smak så passar högrevsfärs utmärkt till att stekas som biffar eller hamburgare.
Grilla Högrevsfärs
Snabba tips för de perfekta köttfärsspetten
- Blanda färs med rosmarin, pepparkorn och dijionsenap.
- Forma till järpar.
- Trä upp köttfärsen på blöta grillspett av trä.
- Grilla dem genomstekta
Högrevsfärs i ugn
Snabba tips för den perfekta köttfärslimpan
- Värmen ugnen till 200 grader.
- Blanda ströbröd och mjölk och låt svälla i 5 minuter i en skål.
- Skala och finhacka lök och vitlök. Fräs i en blandning av smör och olja.
- Blanda lök med ägg, tomatpuré, kryddor, och färs i skålen med ströbrödet och mjölken.
- Forma den släta blandningen till en limpa och grädda i mitten av ugnen cirka 35 minuter.
En fantastiskt flexibel låda kött
Vår Stamkundslåda har ingen bindningstid och du kan byta innehåll så ofta du vill. Välj dina ekologiska favoriter och variera dina leveranser för att passa ditt hushåll!
BYGG DIN EGEN STAMKUNDSLÅDA