Högrevsfärs

Högrevsfärs är en tacksam vardagsmat där du kan variera recepten i det oändliga. Färs har en kortare hållbarhet än andra detaljer just på grund av att den är mald. Tack vare sin fetthalt och köttiga smak så passar högrevsfärs utmärkt till att stekas som biffar eller hamburgare.

Grilla Högrevsfärs

Snabba tips för de perfekta köttfärsspetten

  • Blanda färs med rosmarin, pepparkorn och dijionsenap.
  • Forma till järpar.
  • Trä upp köttfärsen på blöta grillspett av trä.
  • Grilla dem genomstekta
 

Högrevsfärs i ugn

Snabba tips för den perfekta köttfärslimpan

  • Värmen ugnen till 200 grader. 
  • Blanda ströbröd och mjölk och låt svälla i 5 minuter i en skål.
  • Skala och finhacka lök och vitlök. Fräs i en blandning av smör och olja.
  • Blanda lök med ägg, tomatpuré, kryddor, och färs i skålen med ströbrödet och mjölken.
  • Forma den släta blandningen till en limpa och grädda i mitten av ugnen cirka 35 minuter. 

En ekologisk köttprenumeration

Färskt ekologiskt kött från svenska gårdar varje månad, eller när du vill. Du väljer innehåll och dag, vi levererar!