Sveriges mästerkock 2025

Gårdssällskapet är stolt sponsor av Sveriges Mästerkock hösten 2025

God mat är livet! Vi firar matglädjen genom att vara stolt huvudsponsor av Sveriges Mästerkock 2025. Lika stolt leverantör är vi till Sveriges hemmakockar sedan 2013. Upptäck gräsbeteskött från svenska ekogårdar, hem till din dörr. 

"Det är värt varenda krona! Jag är så glad att Gårdssällskapet finns och är så tacksam över att kunna köpa kött med så fin kvalitet från ekobönder på det här sättet" 

- Katrin A

  1. Stamkundslådan
    Prenumerera på

    Stamkundslådan

    Prenumerera på vår populäraste köttlåda och njut av vardagsmat och utvalda detaljer bara för prenumeranter. Från gården hem till dig.

     

    Du väljer innehållet

    Ekologisk & KRAV-märkt

    Ingen bindningstid

    fr. 1 495:-

    Till 2 095:-

    Läs mer
  1. Prova på-lådan

    Prova på-lådan

    Ca 3.3 kg

    Perfekt för dig som vill testa kött från Gårdssällskapet! En låda med godbitar från olika köttslag: ekologisk kyckling, gräsbetade nöt- och fläskdetaljer, ekologisk salsiccia och vår kundfavorit: smakrik KRAV-märkt nötfärs.

    995:-
    Läs mer

Älskade ekobönder och mathantverkare

På våra ekologiska gårdar ser bönderna till att djuren har det bra varje dag, året om. Häng med en av bönderna vi samarbetat längst med: Olle på Åsberby gård och våra mathantverkare i Vilhelmina. Här gravas och röks fisken för hand och rökskåpen vakas dygnet runt av gänget på Bergmans Fisk & Vilt.

Olle – Åsbergby gård

Olle Linder är en av våra ekologiska bönder som dagligen ser till att djuren får bejaka sina naturliga beteenden: röra sig fritt och beta gräs. "Det dagliga jobbet kan vara klurigt och att få det att gå ihop utan genvägar kräver att man tänker både långsiktigt och kortsiktigt på samma gång. Men det är värt det, för djurens och för naturens skull.", hälsar Olle.

Martin – Bergmans Fisk & Vilt

Martin Bergman (mitten) och ett glatt gäng skapar delikatesser i Vilhelmina som vunnit många medaljer i SM i mathantverk. När du smakar deras fisk förstår du varför. Både den gravade regnbågsfilén och den rökta rödingen, som du får i våra högtidslådor (håll utkik till jul), smakar himmelskt.