
45 min
4 port
Ingredienser
- 1 kg Entrecote från Gårdssällskapet
- Salt
- Peppar
Kimchimajo
- 2 msk hackad kimchi
- Ca 1/2 dl hellmans majo
- Nypa salt
- 1/2 lime
Nouc Cham dressing
- 1 lime
- 1 chili
- 1 vitlöksklyfta
- 1 -2 msk vatten
- 1 msk socker
- 2 msk vitvinsvinäger
- 1 msk fisksås
- 1 liten schalottenlök
- Koriander
Nudelsallad
- Blandade salladsblad
- Sockerärter
- Gurka
- Avokado
- Örter såsom thaibasilika, mynta och koriander
- Kokta nudlar
- Svartpeppar
- Salt
- Chiliflakes
- Gärna någon mer go kryddblandning om du vill.
Nudelsallad med grillad entrecote
Det här receptet passar att laga med:
Entrecote
Gör så här:
- Ta fram köttet i god tid innan tillagning.
- Koka nudlarna enligt anvisningar på förpackningen. Skölj av i kallt vatten.
- Skölj och hacka grönsakerna till salladen. Lägg upp på ett fat. Toppa med nudlarna.
- Blanda ihop dressingen. Häll över nudelsalladen.
- Gör iordning kimchimajonnäs.
- Grilla köttet till önskad temperatur.
- Låt vila innan du skär upp.
- Servera salladen med det grillade köttet, kimchimajonnäs och färska örter.

En fantastiskt flexibel låda kött
Vår Stamkundslåda har ingen bindningstid och du kan byta innehåll så ofta du vill. Välj dina ekologiska favoriter och variera dina leveranser för att passa ditt hushåll!
BYGG DIN EGEN STAMKUNDSLÅDA