 
        Ugnsbakad kycklingfilé
30 min
                4 port 
            Ingredienser
- 4 kycklingfiléer
- 1 tsk torkad timjan
- 1 tsk torkad rosmarin
- 250 g körsbärstomater
- 1 dl kalamata oliver
- Crema di balsamico
- 1 rödlök
- 200 g fetaost
- Salt
- Peppar
- Olivolja
Gör så här
- Hetta upp ugnen till 200°.
- Placera kycklingfiléerna i ugnsfast form tillsammans med körsbärstomater, oliver och klyftor av rödlök. Pensla kycklingen med olivolja och krydda med timjan, rosmarin, salt och peppar.
- Baka i ugnen i ca 15 minuter eller tills innertemperaturen nått 72°.
- Smula fetaost och ringla balsamico över kycklingen strax innan den är färdig och låt baka tills den är klar.
Servera med sallad, potatis eller pasta och gärna några basilikablad!
 
 
                 
                         
                         
                         
                        

